viernes, 26 de abril de 2013

Avui divendres recordem a l'ÀfricaLa Pasqua Missionera recorda avui al continent africà. Les dades de les vocacions al sacerdoci ia la vida consagrada a l'Àfrica són eloqüents. L'Obra de Sant Pere Apòstol ajuda allà a aproximadament 40.000 seminaristes menors ja 18.000 que estan cursant els seus estudis als seminaris majors, a ells se sumen més de 1.000 novicis i gairebé 2.500 novícies en el seu primer any de formacióPer aquest motiu, el Sant Pare destina prop del 50% de les nostres ajudes a la formació vocacional en aquest continent.

Prop de 500 seminaris majors i menors es sostenen gràcies als donatius que rep la Jornada de Vocacions Natives, si no, aquestes vocacions es perdrien.

El nostre compromís missioner per aquest dia
Dedicar un temps a reflexionar sobre la següent realitat: "Si no hagués existit l'Obra de Sant Pere Apòstol, no hauria estat sacerdot. Gràcies a ella, el seminari va poder finançar els meus estudis "», segons ens explica ara vicari general de l'arxidiòcesi de Lagos, a Nigèria.
Col · laborar amb la formació de les vocacions a Àsia amb les Beques d'estudis per a seminaristes, novicis i novícies. Vols ajudar-los?
         http://www.omp.es/OMP/vocacionesnativas/becas.htmGràcies des d'Àfrica: Seminaristes africans ens agraeixen les ajudes que han rebut per la seva formació. Si t'interessa pots llegir el seu testimoni a la pàgina d'OMP a Facebook: https://www.facebook.com/OMPEspana