viernes, 18 de octubre de 2013

Al mes de les missions el Papa Francesc posa com a exemple de fe als missionersEl Sant Pare , en l'Àngelus del diumenge 6 d'octubre, va recordar que " el mes d'octubre , que està dedicat de manera particular a les missions" . El Papa Francisco ens convidava a demanar al Senyor " Doneu-nos més fe ! " I va posar com a exemple de fe als missioners :
"Quanta gent entre nosaltres té aquesta fe forta , humil , i que fa tant bé ! [ ... ] Recordem a tants missioners , homes i dones , que per portar l'Evangeli han superat obstacles de tota mena , han donat veritablement la vida , com diu Sant Pau a Timoteu : 

'No t'avergonyeixis , doncs, ni del testimoni que has de donar de nostre Senyor , ni de mi , el seu presoner , sinó , al contrari , suporta amb mi els sofriments per l'Evangeli , ajudat per la força de Déu ' ( 2Tm 1, 8) . Però això afecta a tots : cada un de nosaltres , en la pròpia vida de cada dia , pot donar testimoni de Crist , amb la força de Déu , amb la força de la fe . Amb la fe petitíssima que nosaltres tenim, però que és fort , amb aquesta força donar testimoni de Jesucrist , ser cristians amb la vida . Amb el nostre testimoni !
I com prenem aquesta força ? La prenem de Déu en l'oració . L'oració és la respiració de la fe : en una relació de confiança , d'amor, no pot faltar el diàleg , i la pregària és el diàleg de l'ànima amb Déu " .

Uneix-te a la pregària que demana el Papa Francisco resant el Rosari Missioner :
http://www.omp.es/OMP/espiritualidad/rosariomisionero.htm