• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

domingo, 17 de noviembre de 2013

Vetlla de pregària DOMUND


Divendres 18 d’octubre, el grup de joves de la parròquia de Sant Esteve de Vila-seca, van organitzar la “Vetlla de Pregària Missionera”. Sense oblidar el lema del DOMUND: Fe + Caritat = Missió; tota la vetlla va anar al voltant de la paràbola del sembrador (Lluc 8, 4-15).
En arribar els joves ens donaven a cadascú dels presents un saquet amb llavors per fer-nos partícips d’aquesta gran responsabilitat que tenim tots els cristians que no és altra que compartir (sembrar) la nostra fe i la nostra caritat amb els altres.



Els joves, després d’haver estat treballant sobre la tasca missionera de Joaquim Vallmajó i Sala (Navata, 1941 – Rwanda 1994) missioner empordanès. 










Va estudiar filosofia i teologia al seminari de Girona i donar la seva vida en la tasca d’evangelització compromesa amb la gent que pateix. Va ser víctima de la guerra i de les matances que hi va haver entre els tutsis i els hutus als grans llacs africans: va desaparèixer i no s'han pogut esbrinar les circumstàncies de la seva mort. Mitjançant imatges ens van anar recordant la feina i el testimoni d’entrega d’aquests els nostres germans: donar el seu temps, la seva vida per als altres.


Després d’haver llegit el passatge de l’evangeli sobre el sembrador i un cop fetes les pregàries, els joves i tots els presents van poder escoltar el testimoni directe de dues religioses missioneres, la Gna. Teresa Marsé (c.c.v.) i la Gna. Inés Fernández (c.m.t.) i de dues religioses d’origen Africà, les germanes Celesine i Aimee que pertanyen a aquesta última comunitat religiosa.



PREGÀRIA:


Senyor, tal i com llegim a l’evangeli : “La llavor que cau en terra bona són els qui escolten la paraula amb un cor bo i generós, la retenen i amb perseverança arriben a donar fruit”, ajuda’ns a tenir un cor obert a la teva Paraula, a tenir més fe; a ser generosos en la nostra vida i que totes les nostres obres siguin obres d’amor, de caritat. Que en tot moment et tinguem present a Tu per donar-nos als altres i que les nostres obres donin fruit i un fruit abundós.