martes, 18 de febrero de 2014

Els joves s'interroguen per la missió


La missió té un gran atractiu entre els joves cristians . Molts d'ells s'embarquen en l'aventura de la missió en temps de vacances . Altres tenen molts interrogants i qüestions sobre ella .


Per donar a conèixer millor els joves què és la missió de l'Església i perquè pensin en la millor manera de cooperar amb ella , entre les activitats previstes per les OMP hi ha programat un col · loqui amb monsenyor Enrique Figaredo , SJ , Prefecte Apostòlic de Battambang ( Cambodja ) . L'acte serà presentat i dirigit pel periodista Javi Nieves ( Cadena 100 i COPE ), que ja va intervenir en el Pregó del Domund l'any passat. Ell serà l'encarregat de donar pas als interrogants sobre la missió que un grup de joves presentarà a aquest missioner espanyol i d'obrir el debat a tots els joves presents a l'acte.
L'acte tindrà lloc a l'Aula Magna de la Universitat San Pablo CEU ( C / Julián Romea , 23 , Madrid ) el proper dimecres 19 de febrer de 2014, a les 19.30 h . El programa previst és el següent :

- Presentació de l'acte i projecció del vídeo El miracle de Mao ( Domund 2013) sobre el treball de Mons Figaredo amb la gent víctima de les bombes antipersona a Cambodja .


- Col · loqui dels joves amb monsenyor Enrique Figaredo .

La final del mateix es presentarà també la XI Trobada Missioner de Joves que es realitzarà a Madrid del 21 al 23 de març a Madrid .