• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 14 de octubre de 2014

Intenció missionera del Papa

L’església ha nascut “en sortida”

Perquè el Dia Mundial de les Missions desperti en cada cristià la passió i el zel per portar l'Evangeli a tothom és la intenció per l'evangelització o intenció missionera que proposa el Sant Pare per al mes d'octubre.


En el seu missatge per al DOMUND, la Jornada Mundial de les Missions que celebrarem aquest proper 19 d'octubre, el Papa Francesc diu: "Avui dia encara hi ha molta gent que no coneix Jesucrist. Per això és tan urgent la missió ad gentes, en la qual tots els membres de l'església estan cridats a participar, ja que l'església és missionera per naturalesa: l'església ha nascut "en sortida". La Jornada Mundial de les Missions és un moment privilegiat en què els fidels dels diferents continents es comprometen amb oracions i gestos concrets de solidaritat per ajudar les esglésies joves en els territoris de missió. Es tracta d'una celebració de gràcia i d'alegria. De gràcia, perquè l'Esperit Sant, manat pel Pare, ofereix saviesa i fortalesa a aquells que són dòcils a la seva acció. D'alegria, perquè Jesucrist, Fill del Pare, enviat per evangelitzar al món, sosté i acompanya la nostra obra missionera".


I més endavant recorda que "la humanitat té una gran necessitat d'aprofitar la salvació que ens ha portat Crist. Els deixebles són els que es deixen aferrar cada vegada més per l'amor de Jesús i marcar pel foc de la passió pel Regne de Déu, per a ser portadors de l'alegria de l'Evangeli. Tots els deixebles del Senyor estan cridats a conrear l'alegria de l'evangelització. Els bisbes, com a principals responsables de l'anunci, tenen la tasca de promoure la unitat de l'Església local en el compromís missioner, tenint en compte que l'alegria de comunicar a Jesucrist s'expressa tant en la preocupació d'anunciar en els llocs més distants, com en una sortida constant cap a les perifèries del propi territori, on hi ha més persones pobres que esperen ".