sábado, 11 de marzo de 2017

Trobada Missionera de Joves 2017

"Jove, una cosa et falta"

OMP Espanya, en col·laboració amb la Comissió Episcopal de Missions, i a través del Consell de joves convoca a tots els joves interessats a participar en aquesta XIV Trobada Missioner de Joves del 21 al 23 d'abril a la Casa d'Exercicis San José en L'Escorial (Madrid).

La Trobada Missionera de Joves és una trobada dedicada als joves amb l'objecte de dedicar un espai i un temps a reflexionar sobre la dimensió missionera en la vida del cristià. Reflexió que porta al compromís i, en alguns casos, al descobriment de la vocació missionera, com a experiència temporal de curta o llarga durada.

La Trobada Missionera de Joves pretén ajudar als joves, que solen participar i col·laborar en activitats missioneres, a aprofundir en la dimensió missionera de la fe perquè en un ambient d'escolta oracional i de recerca puguin anar descobrint el valor i el sentit de la vocació missionera de l'Església i d'aquells que són cridats a la missió. És una trobada oberta a tots aquells joves amb inquietuds missioneres i que se senten atrets per la tasca dels missioners.

Temàtica de la XIV Trobada Missioner de Joves, “Una cosa et falta"
El Papa Francesc avisava als joves a la Trobada de Cracovia el passat 30 de juliol-2016 del perill de la paràlisi que porta a ser “joves de sofà”, a buscar la felicitat en la comoditat i l'immobilisme. Enfront d'aquesta realitat tan estesa, el Papa els proposava l'exemple de Zaqueu, que va deixar la seva forma còmoda de pensar i de viure per seguir a Jesús en el seu amor i servei als pobres.

Tota la informació i inscripció per a la trobada en:
http://www.obrasmisionalespontificias.es/p/encuentro-misionero-de-jovenes.html