• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 12 de febrero de 2020

“Portem un tresor per compartir amb tothom”

PRESÈNCIA MISSIONERA A LES JORNADES DE PASTORAL EDUCATIVA


Delegacions de missions a Catalunya, FECC, maleta missionera, projecte educatiu missioner
El 7 i 8 de febrer de 2020 s’ha celebrat a Barcelona al Seminari Conciliar, la 13ena Jornada de Pastoral educativa que s’organitza des de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya.
Sota el títol “Portem un tresor per compartir amb tothom”, uns 80 professors, i mestres i persones d’arreu de Catalunya han compartit dos dies de formació, d’intercanvi per reflexionar  com potenciar la tasca diària en les escoles des de l’afecte, el bon fer i el treball compartit.
Les delegacions de missions de Catalunya, han participat en les jornades, com en els darrers tres anys; duent a terme un projecte educatiu i de promoció en valors des d’una vessant de l’animació missionera, dins dels espais pràctics que s’ofereixen.
La maleta missionera”, és un projecte adreçat a mestres i professors d’Infantil i Primària, on  es proposa crear un recurs pedagògic a través d’una maleta plena d’eines i propostes d’activitats que promoguin l’interès per la tasca missionera. Un projecte que serà compartit amb les famílies, ja que, cada setmana aquesta maleta viatjarà a casa d’un infant. Amb ella pretenem afavorir i compartir el foment d’activitats conjuntes amb la família, desvetllar la capacitat de creativitat i imaginació i animar la descoberta i presa de consciència del món missioner.
Delegacions de missions a Catalunya, FECC, maleta missionera, projecte educatiu missioner
Una quinzena de professors/es de diferents escoles de Catalunya han rebut la formació d’aquest projecte, així com també han pogut conèixer que són les delegacions de missions de l’Església a Catalunya i quina és la tasca que realitzem.
A través de la seva Comissió de Formació realitzen durant tot l’any diferents accions formatives que es fan a nivell de Catalunya  i s’organitzen a través de la FECC.
També ens posem en disposició de les diferents escoles que tenim a  les nostres diòcesis, que no hagin pogut assistir a aquesta trobada de la FECC, per tal de poder rebre aquesta formació a la seva pròpia escola.
Per a més informació adreceu-vos a:  delegaciomissions@gmail.com