• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 19 de mayo de 2020

Fons d’ajuda a favor dels missioners tarragonins

Fons d’ajuda a favor dels missioners tarragonins

El papa Francesc vol ser a prop dels que més pateixen les conseqüències d’aquesta pandèmia en els països més empobrits. 


Ens urgeix a sostenir el treball que l’Església missionera realitza en aquesta crisi sanitària mundial i ens demana la col·laboració de tots amb els missioners en aquestes circumstàncies tan difícils.
La pandèmia del coronavirus ha castigat durament els territoris de missió, sabem que les comunitats missioneres per la seva manera de viure són presència de Déu i per això l’Església es fa servidora dels més empobrits, com ho va ser Jesús.
Davant de les situacions d’urgència que estan vivint l’Església de Tarragona hi és present, aquest és el compromís de la delegació diocesana de Missions al costat dels nostres missioners i missioneres.
Territoris de missió
Viure el patiment des de Tarragona, amb els mitjans i recursos sanitaris de que disposem, de seguida ens preguntàvem: Com ho deuen viure els països que no disposen de mitjans?
Vam pensar que en aquests països treballem missioners i missioneres tarragonins que ben segur estaven ja fent front de l’assot de la pandèmia i probablement els faltava allò més essencial. 
Ja fa unes setmanes que estem en comunicació amb ells, la pandèmia continua sumant contagis i és difícil saber què passa exactament per la forta censura als mitjans de comunicació. Els brots de xarampió i la crisi humanitària conviuen amb les tres grans endèmies (malària, sida i tuberculosi), amb sistemes de salut molt fràgils.
Tenim un llarg camí, aquest virus estarà amb nosaltres durant molt de temps, ens diuen els missioners.
Des de la Delegació les hem ofert l’ajuda de tota l’Església tarragonina, prioritzant les necessitats immediates que provoca aquesta pandèmia: alimentació, medicaments, higiene i educació.
Volem demanar-vos la vostra ajuda a col·laborar, encara que sigui amb poca aportació pel fet que estem en un moment molt dificultós per a tots. La solidaritat mai no té límits i és una prova d’amor fratern al costat dels nostres missioners i missioneres.

Per unir-se al Fons d’ajuda de TARRAGONA MISSIONERA
CaixaBank ES76 2100 0272 3701 0109 3007
BBVA ES42 0182 8366 56 02000 73988
Concepte: Ajuda Coronavirus Missions