• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 15 de diciembre de 2021

Felicitar el Nadal a tothom en nom dels missioners

CELEBRACIÓ SEMBRADORS D'ESTELS

Els “Sembradors d'Estrelles” surten pels carrers per a portar el missatge d'Amor de Jesús i felicitar el Nadal en nom dels missioners, mitjançant un adhesiu en forma d'estel.(...)

La missió és una cosa que es comparteix per això els Sembradors d'Estels es converteixen en autèntics missioners, surten pels carrers per a portar el missatge d'Amor de Jesús i felicitar el Nadal en nom dels missioners.

Ser “Sembradors d'Estrelles” és molt més que una forma bonica de passar una bona estona junts. És experimentar la tendresa que Déu sent per nosaltres. És adonar-se que “Jesús neix per a tots” i ens convida a compartir amb tots l'alegria del Nadal.

Per això, és fonamental una preparació que ajudi els nens a comprendre i a transmetre el significat del que faran: convertir-se en petits missioners que comparteixen la bona notícia de Jesús i feliciten el Nadal en nom dels missioners,  homes i dones, que anuncien l'Evangeli en països llunyans.

Aquest any, pensàvem que podríem celebrar-ho presencialment amb 7 escoles de la ciutat de Tarragona, a la Catedral de Tarragona; però el dia abans de la data prevista ho vam tenir que suspendre, per l'augment de la incidència de la covid en la població.

Però creiem que a nivell parroquial, podeu fer partícips als infants de la catequesi, i fer una petita celebració o enviament durant l'eucaristia dominical.

És per això que us facilitem una proposta de guió per si ho voleu celebrar amb els vostres infants i que en nom dels missioners i de les missioneres puguin felicitar el Nadal.

Si voleu estels adhesius per la celebració envieu un correu a missios@arquebisbattarragona.cat, indicant el nombre d'infants i us farem arribar el material corresponent.