• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 4 de marzo de 2022

Jove! ens tornem a veure i parlem de la missió? anima't!

TROBADA MISSIONERA DE JOVES

És una trobada anual de formació missionera en la qual participen joves amb inquietuds missioneres i així posen en comú les seves experiències i  aconsegueixen  que altres joves es contagiïn mútuament de l'esperit missioner.

Convidem a tots els joves que hagin viscut experiències de voluntariat missioner o estiguin interessats a conèixer la tasca missionera de l'Església a participar en aquesta trobada.

PROGRAMA

La Trobada Missionera de Joves 2022, tindrà lloc els propers 22, 23 i 24 d'Abril, a El Escorial.

Sota el lema: “A hombros de gigantes

Com indica el lema de la jornada: “A hombros de gigantes” el cap de setmana estarà centrat amb els centenaris que aquest 2022 celebrem. 

El matí de dissabte es dedicarà a conèixer més de prop la figura de Pauline Jaricot i la seva vocació meravellosa a la missió. Va néixer amb ella la fundació de les Obres Missionals. El Papa Gregori XVI va aprovar la seva fundació anomenada “Propagació de la Fe”. El mateix capellà d'Ars va lloar la seva fundació, coneguda avui com el DOMUND.

A més durant el cap de setmana, podrem escolar a directors de OMP de diversos països: Turquia, Indonèsia, Àustria i Colòmbia que ens explicaran com realitzen l'animació missionera amb joves.

Hi haurà pregària del Rosari missioner amb altres continents: Vanuatu, Mèxic, Filipines i el Marroc.

I podreu gaudir de pujar al Monestir de l'Escorial i tenir una trobada amb els Agustins que allí s'estan formant.

Poden participar joves menors de 35 anys. Per a inscriure's cal descarregar la fitxa d'inscripció i enviar-la a missions@arqtgn.cat.

Voluntariat Missioner

El Papa Francesc constata com un signe positiu dels joves que, “en el context actual de crisi del compromís i dels llaços comunitaris, són molts els joves que se solidaritzen davant els mals del món i s'embarquen en diverses formes de militància i voluntariat.” (Evangelii gaudium, 106).

Tots aquells que sentiu aquesta crida o coneixeu d'algú que pugui estar interessat teniu l'oportunitat de consultar la guia que recull iniciatives de voluntariat missioner per als joves. Són propostes que s'adapten a qualsevol agenda universitària o laboral, obertes a tots els joves que tinguin el desig de viure una experiència missionera de curta durada a l'estiu.

Resulta un recurs molt útil al jove que s'estigui plantejant realitzar una experiència de voluntariat missioner, també a la persona que acompanya al jove i descobreix l'interès per la missió i vol proposar-li alguna.