sábado, 1 de septiembre de 2012

DIÀLEG MISSIÓ- COOPERACIÓ


T’has preguntat algún cop qué significa estar al costat dels més pobres? Has sentit mai la inquietud de descobrir com viu un missioner? Com projectes tot el teu ésser cap al benestar de la nostra societat?

Aquest mes tens una oportunitat única de conectar-te amb dos persones que han dedicat la seva vida a acompanyar els més necessitats, molt lluny de les seves llars. Al llarg de la seva vida han renovat cada día el seu compromís amb les societats més desfavorides, i ara seuen al nostre costat  per dialogar sobre el rumb d’aquesta ajuda desinteresada, just en un moment en el que cal caminar mes units que mai contra les injustícies i les desigualtats.
T’hi apuntes? Intervindrán el misioner paúl i Bisbe de Trujillo (Hondures), Mns Lluís Solé i Fa, i el traumatòleg Xavier Manubens Bertrán, cooperant de la Fundació Vicente Ferrer i Médicos Sin Fronteras a la India.

Serà un bon moment per compartir les nostres experiències i retrobar-nos amb la caritat. La teva participació será important. A més, si t’engresques, pots enviar-nos per email preguntes interessants o temes que t’agradaria abordar, per preparar millor aquesta trobada.

T’hi esperem.

Dilluns, 17 de Setembre a les 19.30h
Seminari. C/Sant Pau 4, a Tarragona
Tarragonamissionera@gmail.com