• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 20 de febrero de 2013

Experiències de voluntariat missioner 2013



Us fem arribar la proposta d’experiènciesde voluntariat missioner 2013 que una vegada més oferim des de la Delegació diocesana de missions.




A través del tríptic informatiu que adjuntem, veureu que bàsicament l’organització és semblant a la que vam presentar-vos l’any passat: estades de curta, mitja o llarga durada, per ajudar en la tasca pastoral d’alguns dels nostres missioners al Congo, Hondures i Veneçuela i per acompanyar les situacions de les persones que allí ens acullen.
Creiem que enguany té una rellevància especial en el marc de la reflexió eclesial i les propostes pastorals que s’estan encetant a propòsit de la celebració de l’Any de la fe, i que és una aportació específica, de comunió entre les Esglésies, de mirada global i universal, que podem oferir des de la nostra delegació al conjunt de la diòcesi.
El contacte amb la realitat dels països en vies de desenvolupament i el testimoni de les vides missioneres al costat de les persones que pateixen aquestes situacions sempre ens suposa una oportunitat d’eixamplar les mires i de trobar-nos amb les llavors del Déu encarnat que se’ns manifesta de diferents maneres, valors i expressions culturals.
Us agrairem molt que feu la difusió oportuna de la proposta entre les persones dels àmbits de treball que teniu confiats, ja siguin estudiants, joves, seminaristes, professors de religió, matrimonis o professionals diversos.


Estem a la vostra disposició per fer-nos presents entre el grups que ho sol·licitin i explicar-vos més detingudament com es preparen i desenvolupen aquestes experiències missioneres. En el cas que hi participin persones dels vostres àmbits pastorals, ens agradarà molt coordinar-nos amb vosaltres en els aspectes de formació i acompanyament que cal tenir presents.
Si us plau, feu-nos saber quants tríptics us interessa que us fem arribar.
Moltes gràcies per la vostra acollida. Restem a la vostra disposició.