miércoles, 27 de noviembre de 2013

El dia 20 de Novembre va ser el dia Universal de l'Infant .


A la Xina, Colòmbia, Romania o Sud-àfrica, els missioners treballen per donar il·lusió i futur als nens. Com Íñigo Ilundain, missioner laic al Sudan. ¡ Anuncia l'Evangeli a través del bàsquet!


El jove missioner laic Iñigo Ilundain, de Navarra, va arribar a Sudan del Sud fa tot just un mes i té revolucionats als nens de la seva missió. Ha aconseguit entusiasmar per l'esport i ja tenen un equip de bàsquet, el "Dream Team"
"Quan el sol afluixa, em poso les esportives i el pantaló curt ia la pista ... Allà gairebé sempre trobes una bona quadrilla de xavals amb moltes ganes de gaudir del joc una bona estona al bàsquet, o qualsevol altra cosa que es proposi. Ells són la principal raó per la qual nosaltres estem aquí, és el futur d'aquest país, necessitats de ciutadans disposats a crear un bon futur per a tothom, i encara que sembli mentida, algunes d'aquestes coses es poden ensenyar amb l'esport.

 "I així vam passar la tarda fins que la campana de l'església ens recorda que és hora de deixar la pilota fins demà i qui vulgui apropar fins a sota de l'arbre costat de l'església i resar el rosari en les tres llengües que aquí es barregen amb total harmonia en les nostres oïdes, el bari, el àrab i l'anglès. "

No et perdis el seu testimoni a la revista Gest, que acabem de publicar:
http://www.omp.es/OMP/publicaciones/revistagesto/2013gesto/noviembre13/carta.htm