• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 10 de diciembre de 2013

Una sola família humana , aliments per a tots"

Obres Missionals Pontifícies Espanya dóna suport a la campanya de Càritas Internacional.
Avui 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, tindrà lloc el llançament mundial de la campanya "Una sola família humana, aliments per a tots", una iniciativa afavorida pel Papa Francisco i realitzada per la Confederació Càritas Internationalis l'objectiu és acabar amb la fam per al 2025 .
A Espanya , Càritas i Mans Unides han decidit sumar els seus esforços i col·laborar de manera fraterna en la posada en marxa de la mateixa a nivell nacional.



Obres Missionals Pontifícies s'afegeix com col·laboradora a aquestes dues institucions. En aquest sentit, el Director Nacional de les OMP Espanya, D. Anastasio Gil ha demanat a les delegacions de missions de cada diòcesi que es posin en contacte amb les delegacions de Càritas, perquè les Obres Missionals Pontifícies es facin presents en aquelles activitats que siguin compatibles amb el carisma específic d'Obres Missionals i es subratlli el caràcter evangelitzador d'aquestes accions.
El primer signe d'aquesta col·laboració serà unir-se a la "Ona d'oració" que tindrà lloc avui dia 10 de desembre a les 12 del migdia, com a acte mundial de llançament de la campanya.

La campanya "Una sola família humana, aliments per a tots" es basa en el principi que qualsevol canvi real ha originar primer i sobretot en nosaltres mateixos i en la nostra capacitat de veure el rostre de Jesús en els qui pateixen fam . Quan vam començar a cercar profundament , en nosaltres mateixos, el nostre sentir sobre els temes vinculats a la fam, tant a casa com fora , ens adonem que només treballant com una sola família humana , amb esperit de compassió i unitat , podrem finalment posar fi a una greu injustícia: que havent aliments suficients en el món, la gent encara passi gana.
Més informació a
Càritas http://www.caritas.org/es/
Mans Unides http://www.manosunidas.org/