• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

domingo, 1 de diciembre de 2013

Estrena de la pel · lícula " Mary s Land" ( Terra de Maria )


El proper 5 de desembre s'estrena en el cinema Mary s Land ( Terra de Maria ) , la nova pel · lícula de Juan Manuel Cotelo , responsable de L'últim cim i el seu gran èxit de públic .



A Terra de Maria , el seu nou llargmetratge , el director proposa a l'espectador un acostament a la figura de la Verge Maria . No, a qui va ser Maria o què va fer . Sinó a qui és avui , on és, què fa ... " És veritat que jo avui tinc una Mare i que em protegeix ? Si és així , vull conèixer-la " .


 
El film , que discorre entre la ficció i la realitat , convida a una investigació de la veritat sense por . Milions de persones segueixen parlant amb Jesucrist , a qui anomenen "Germà" . I amb la Mare de Déu , a qui anomenen "Mare" . 


Creuen que tots som fills de Déu i per això li diuen " Pare. " Davant aquest fet , un advocat del Diable rep una nova missió : investigar als que encara confien en les receptes del Cel . Són uns estafadors ? ¿ Uns estafats ? ... Si descobreix que les seves creences són falses , seguirem com fins ara . Però ... i si no fos un conte de fades ?

La cinta ha estat rodada en diferents parts del món , des d'Espanya fins a Panamà passant per França , Portugal , Mèxic , Medjugorje , Egipte i fins i tot l'Índia . Mary s Land Terra de Maria és , per tant , el món sencer . En tots aquests llocs s'ha buscat l'acció de la Verge. S'ha trobat en llocs on cabia esperar - a Fàtima , a Guadalupe - , però també en altres llocs inesperats , com entre les prostitutes de Guadalajara , Mèxic , oa Las Vegas , als Estats Units .

La pel · lícula juga amb diferents gèneres cinematogràfics . Els primers minuts són una ficció centrada en la Maria de la Bíblia , la seva relació amb Jesús i els Apòstols . Després , es recullen els testimonis d'una desena de persones transformades per la seva experiència amb la Verge Maria .

Veure web de la pel · lícula :

http://www.maryslandmovie.com/ 

 

Per inserir el tràiler

<iframe src="//player.vimeo.com/video/68224685" width="500" height="213" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen> < / iframe >