sábado, 25 de enero de 2014

"Els nens ajuden els nens" : Missa a TVEEl programa " El dia del Senyor" de "La 2" de RTVE estarà dedicat aquest diumenge dia 26 de gener a la jornada de la Infància Missionera . Retransmetrà la Santa Missa des de la parròquia Mare de Déu de la Salut a Leganés , a les 10,30 del matí .
Serà presidida per monsenyor Joaquín María López d'Andujar , bisbe de Getafe , acompanyat per Anastasio Gil , director nacional d' Obres Missionals Pontifícies a Espanya i Juan José Alonso , Delegat de Missions de Getafe .
Assistiran a aquesta celebració grups de nens d'Infància Missionera de la diòcesi de diverses , parròquies i escoles que participen en activitats d'Infància Missionera durant l'any.
La jornada té aquest any el lema "Els nens ajuden els nens" . Aquest és el mateix que el de la Pontifícia Obra de la Infància Missionera . La idea és molt senzilla i molt bonica : els mateixos nens poden ajudar a Jesús a portar el seu Evangeli a altres nens , perquè així puguin conèixer . El vídeo de la campanya ja mostra com uns nens quan es sensibilitzen per la missió es posen en marxa per ajudar a altres nens .En aquesta missa es vol recollir la mateixa idea i portar-la a la celebració guió litúrgic perquè els nens puguin unir-se a Jesús en la seva intenció d'arribar a tots els nens del món i ser missioners des de petits .
Vídeo : http://youtu.be/adx-VFnQH1cGuió : http://www.omp.es/OMP/infanciamisionera/jornada/materiales/liturgia.pdf