• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 22 de enero de 2014

Roda de Premsa a Tarragona

Jornada de la Infància Missionera
DVD La revolución de Jeferson
Infància Missionera és una de les iniciatives, de les Obres Missionals Pontifícies, de major eficàcia a favor de la infància arreu del món. Present a 126 països, dóna protagonisme als nens per a poder canviar el món. Enguany, la campanya d'Infància Missionera ha volgut posar l'accent en el lema fundacional «Els nens ajuden els nens», a través del DVD La revolución de Jeferson. El dimecres, dia 22 de gener, el DVD es  presentarà al col·legi Mare de Déu del Carme (Av. d'Estanislau Figueras, 31, Tarragona), a càrrec del seu guionista i director Pablo Moreno. El vídeo engresca els infants d'Espanya a unir-se a la Revolució de Jeferson, enviant els seus dibuixos, vídeos i redaccions a infanciamisionera@omp.es o penjant tots aquests materials a les xarxes socials dels seus pares a través de les etiquestes #Cambiaelmundo, #Jeferson o bé, #InfanciaMisionera.
Informació de la roda de premsa
Dia i hora: Dimecres 22 de gener a les 10.30 h.
Lloc: Espai muralla del Centre Tarraconense El Seminari (Claustre de Sant Pau)
Organitza: Delegació diocesana de Missions i cooperació entre les Esglésies


Hi assistirà:
-Pablo Moreno (Ciudad Rodrigo, Salamanca, 1983). Diplomat en Magisteri d’Educació Infantil i Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Salamanca. Especialitzat en Guió, Producció i Direcció Cinematogràfica; i Direcció d’actors. L’any 2006 funda l’empresa Contracorriente Producciones SLU. És president de l’Associació Cultural Kinema Siete des de l’any 2011. Actualment és director del Festival Internacional de Cinema Educatiu i Espiritual de Ciudad Rodrigo (FICEE). Ha dirigit 3 llargmetratges: «Talitá Kum» (2007); «Pablo de Tarso, el último viaje» (2009); «Un Dios prohibido» (2013); i alguns curtmetratges com «Sacerdote, regalo de Dios para el mundo» (2011), «Alba» (2012), «La Llamada» (2013); i «La Revolución de Jeferson» (2013). A la diòcesi de Ciudad Rodrigo és el responsable in solidum del Departament d’Evangelització i Noves Tecnologies.  
-Mireia Vicenç (Tarragona 2001), alumna de l’escola MD del Carme de Tarragona, cursa 1r de ESO. Finalista del Concurs de Dibuix Els nen ajuden als nens (2013). El seu dibuix ha estat triat per a la presentació de la guardiola del compartir de la campanya d’Infància Missionera d’aquest any.

-Germana Aimée Nikuze (Congo 1983), Carmelita Missionera Teresiana. Graduada en Pedagogia. Religiosa des de l’any 2010. Treballa a la farmàcia de l’hospital de la missió. Al març de 2013 va venir destinada a Espanya, concretament aquí Tarragona.