miércoles, 22 de enero de 2014

"Els nens ajuden els nens"


Amb aquest lema va començar aquesta bella revolució solidària , perquè per primera vegada els petits actuaven a l'Església com a protagonistes humils , senzills , però també creatius i valents .
El Secretariat d'Infància Missionera , per tal de commemorar el 170 aniversari d'aquesta obra, proposa de nou aquest mateix lema perquè els nens i nenes d'Espanya se sumin a aquest projecte missioner .
Sobre el lema
"Els nens ... Parlem de nens i nenes que d'alguna manera entenen el compromís de la solidaritat sense fronteres .... Ajuden ... Els nens són capaços d'entendre que el que tenen ho han rebut gratuïtament i que estan cridats a compartir amb els altres .

... Als nens " Es crea un corrent de solidaritat , especialment amb els nens més necessitats .

Explicació del Cartell
La silueta d'un nen i una nena units de la mà expressa la solidaritat i l'acompanyament dels nens . Amb trets infantils , i colors vius i atractius , la imatge dóna relleu al lema .

Aquest va ser el dibuix guanyador del Concurs celebrat a Espanya el 2013 . Ningú millor que els nens pot expressar el que és i significa el carisma fundacional d'aquesta Obra Pontifícia .recursos :
Descarregar la informació completa sobre el lema i el cartell en pdf
Descarregar cartell en pdf
Descarregar cartell en jpg