jueves, 27 de marzo de 2014

JORNADA DE VOCACIONS NATIVES 2014

El proper 27 d'abril, se celebra a Espanya la Jornada de Vocacions Natives coincidint amb la canonització dels Papes Joan XXIII i Joan Pau II.

La Jornada de Vocacions Natives d'enguany vol recalcar que no hi ha missió sense missioner . Els missioners són imprescindibles perquè el mandat de predicar l' Evangeli a tothom, donat per Jesús, es faci realitat. El Senyor crida també a les esglésies noves , on el recent anunci de l'Evangeli ha començat ja a donar els seus fruits . Centenars de joves, en els territoris de missió, han escoltat aquesta crida a la vida sacerdotal o religiosa, i han seguit l'exemple dels missioners.
El lema de la jornada d'enguany subratlla aquesta realitat, que va ser també la de Joan XXIII i Joan Pau II. Des de la crida al sacerdoci que el Senyor els va fer sent joves, es va anar forjant un camí que els conduiria a ser els successors de Pere en l'Església. Canonitzats providencialment el mateix dia en què se celebra la Jornada de Vocacions Natives, es converteixen per a nosaltres en intercessors per demanar vocacions natives, i models de missioners.