• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

jueves, 23 de octubre de 2014

"Avui us emporteu el nostre afecte, la nostra alegria i la pregària"

Enviament missioner de dos joves de l’arxidiòcesi a Hondures

La Blanca i el David, dos joves laics de la parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, marxen aquest divendres dia 24 d'octubre a la diòcesi de Trujillo, Hondures. La seva tasca serà, principalment, en el camp de la pastoral social i educativa a través d'un projecte escolar a través de la ràdio. 
La celebració d'enviament, presidida pel Sr. Arquebisbe, va tenir lloc el dimarts dia 21 d'octubre a l'església parroquial de Sant Pere i Sant Pau on s'hi van aplegar nombrosos familiars i amics que hi van participar activament en l'acompanyament dels cants. 

Durant la celebració Mons. Jaume Pujol els va lliurar una creu com a signe de l'amor de Crist i de la missió per la qual l'Església els ha escollit.
"Avui us emporteu el nostre afecte, la nostra alegria i la pregària", -va dir el Sr. Arquebisbe en l'homilia-. "No oblideu que és l'Església qui us envia i que aneu allà per donar testimoni de la vostra fe amb el vostre exemple i la vostra paraula. D'aquesta experiència, que serà molt important per a la vostra vida, n'aprendreu molt", va emfatitzar.

Abans de cloure la celebració, la delegada diocesana de Missions i cooperació entre les Església, Ana González, va llegir unes paraules que el bisbe de Trujillo, Mons. Lluís Solé, va dirigir al rector de la Parròquia, Mn. Joan Magí. "Agraeixo molt a l'Arquebisbe Jaume la seva disposició missionera enviant al David i la Blanca així com a tot el personal de la Delegació diocesana de Missions pel seu acompanyament. [...] Així doncs demano al David i a la Blanca que vinguin amb una gran disponibilitat de fer aquells serveis missioners que puguem discernir com a més necessària perquè ells saben que l'Esperit no deixarà d'ajudar-los", va afegir el bisbe Lluís Solé.

Notícia publicada pàgina web de l'Arquebisbat de Tarragona.