• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 22 de octubre de 2014

VETLLA DE PREGÀRIA PEL DOMUND

Els joves de l'arxiprestat del Baix Camp es reuneixen per pregar tots junts pels missioners.

Divendres 17 d’octubre al voltant de les 21 hores la parròquia de L’Assumpció de les Borges del Camp es va omplir de gent; joves i no tant joves de la pròpia parròquia i dels pobles del voltant, per pregar units pels missioners donat que en el mateix cap de setmana celebràvem la jornada del DOMUND.

 Al voltant de tres fragments de la paraula de Déu, Mn. Joan Àguila va anar explicant la importància de saber que tots pel fet de ser batejats tenim una missió, que no és una altra que donar allò que hem rebut: l’amor de Déu. I que estem cridats ha fer-ho decidits, amb ganes “Que cadascú doni allò que de cor ha decidit, no de mala gana ni per força, perquè Déu estima el qui dona amb alegria” (2Co 9, 6-9)


Donar amb alegria com ens recorda el lema d’aquest any del DOMUND: Reneix l’alegria. I aquesta introducció va servir per presentar el testimoni de fe de dos joves de la nostra diòcesi: el David i la Blanca que properament marxen a Trujillo (Hondures) amb vocació missionera per un any. Amb imatges de fons van explicar el perquè es senten interpel·lats en donar allò que han rebut i fan seves les paraules de Sant Fructuós que cal pregar per l’església estesa d’orient a occident.


El testimoniatge d’aquests dos joves va donar pas a visualitzar el curtmetratge que per aquest any presenta la campanya del DOMUND: La mejor jugada.


Va cloure la celebració de la vetlla amb pregàries espontànies dels presents.


Un cop fora de l’església al voltant dels 100 joves que hi havien, acompanyats de pares i de catequistes van poder gaudir de diferents pastissos (que voluntaris havien preparat) i de xocolata.