• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

jueves, 9 de abril de 2015

SETMANA MISSIONERA AL BAIX CAMP

La primera evangelització
Els missioners combonians P. Antoni Calvera i P. José Rubio Aguerri, visiten els dies 11 al 18 d'abril escoles, instituts i parròquies de l’Arxiprestat Baix Camp per explicar la seva experiència en diferents països.
Porten anys viatjant pel món amb la finalitat d'ajudar els que més ho necessiten. 
La seva tasca ha estat la pastoral educativa i evangelitzadora, unida a la realització de transformacions socials enmig d'una gran pobresa. Tant a Etiòpia com a RD del Congo han viscut l'experiència de la primera evangelització amb processos cap a la construcció de noves esglésies.
Després de recórrer països com Etiòpia, Tadu, Kinshasa, Isiro I Dungu, aquests dies hauran de fer una parada en el camí visitant les escoles i Instituts de L’Albiol, L’Aleixar, Alforja, Almoster, Arbolí, l’Argentera, Les Borges del Camp, Botarell, Cambrils, Duesaigües, Les Irles, Maspujols, Montbrió el Camp, Mont-roig del Camp, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, La Selva del Camp, Vilafortuny, Vilanova d’Escornalbou, Vilaplana i Vinyols. 

Alumnes d’escoles i Instituts públics coneixeran, per primera vegada per molts d’ells, la vida generosa i missionera de l’Església. Afavorir i promoure  els camins de compromís amb protagonistes en primera línia, com els missioners, ajuda i enforteix la tasca evangelitzadora en la nostra Diòcesi.
Gràcies a tots els mestres per la tasca que porteu a terme. L'objectiu és transmetre, amb el seu testimoni, l'experiència assolida durant tots aquests anys, donant a conèixer als vostres alumnes la vida compromesa de l’Església en els països de missió.

Dissabte 18 fem festa...! 
Celebrem la jornada de TARRAGONA MISSIONERA, el dia del missioner diocesà. Missioners, familiars, amics del món missioner són els protagonistes aquest dia a Riudoms on, parroquians, mestres i nous amics s’uniran a la FESTA!