miércoles, 10 de junio de 2015

Notícies de la nostra missionera vedruna: Gmna. Pilar Navàs

Notícies des de Pozo Hondo-Argentina

Compartim amb tots vosaltres la carta de la missionera Vedruna Pilar Navàs Mariné que ens envia des d'Argentina. Un dels seus projectes és la creació d'una biblioteca per tal de facilitar llibres pels nens i joves de la població.
"Quin goig de rebre tantes bones noves de la diòcesi de Tarragona! M’he quedat entusiasmada i animada per empènyer la meva petita parcel•la!
Què bonic i engrescador veure tant feina feta! Copsar tant de treball en joves i nens! No cal dir la feina dels grans, primer!
És una riquesa poder tenir entre mans, tots aquests esdeveniments!
No més em resta donar-vos les gràcies a vosaltres que els feu arribar als qui som lluny.
Aquí en Pozo Hondo anem fent. “El apoyo escolar” és el principal treball: Acollida afectuosa, ajuda individual, abraçades, petons, algun caramel, ....
Cada dia prenen un llibre cap a casa per llegir ells, o bé la mare.
Els pares ja van venint, de poc a poc, a buscar un conte per explicar al més petit de la casa.
Les noies, que estudien magisteri, venen a buscar llibres amb activitats, en tenim molts. Els joves els costa més, han d’estudiar, però sí venen a buscar informació pels seus treballs.
Estem contentes de la petita feina que fem.
Una nova experiència: un grupet de noies, les grans, van a la ràdio comunitària, F.M. La Mercè, per explicar el que fem, llegir retalls de festes que el poble està celebrant, explicar acudits, poesies... Hi van un dia a la setmana.
El dia del llibre regalem un llibre per cada família i també posem una paradeta a la porta per si algú en vol comprar.
Gràcies per tot, us ho agraeixo molt."