• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 29 de septiembre de 2015

No cal repetir el mateix als mateixos

Ja teniu disponible el Canvi d'aires del mes de setembre-octubre:

Que en som de rics! Hem rebut vida, sentit del què som, fe, comunitat, esperança, l’Esperit que dóna talents, que ens permet tastar els fruits, hem rebut l’Església, la Paraula, els Sagraments... Tot és do.  I com a deixebles de Jesús no ens podem quedar amb una rigidesa i una estructura d’una fe quedaria morta nomes “repetint el mateix als mateixos”.

Hem de rentabilitzar tot allò que hem rebut i fer descobrir que on hi ha autèntica misericòrdia hi a ha l’Esperit viu.  Un pòster evangelitza? Una frase bonica que va al cap, és suficient? Una celebració estèticament ben ornamentada porta la Novetat de l’Evangeli?  Què espera el nostre món avui? Gestos significatius que vagin més enllà d’una almoina. Es busquen persones que siguin lliures davant de l’immobilisme  o la rutina de sempre. S’admiren aquells que tenen esperança i no por davant el futur.  Aquest ha de ser  l’estil d’un missioner quan arriba a un lloc on no hi ha referència a Jesucrist.  

Nosaltres, aquí, després de llegir aquets consideració: quines paraules hem de dir als que no són de sempre per tal que arribi al cor el missatge de l’Evangeli?. No haurem de provocar  una experiència que obligui a fer la pregunta: per què ho fas això així?. Si arribem a desvetllar l’interès podrem dir paraules coherents.   Massa tips de paraules buides necessitem parlar amb el cor; pregar en el silenci i un gran somriure d’esperança en l’amor de Déu que hem tastat i com que és bo el volem repetir. Per això ens unim els uns amb els altres fent la Festa missionera: Sóc estimat i així puc dir a tothom que l’amor existeix i li dono allò que tinc. Donant creo lligams amb els altres. Donant sóc missioner. I puc estimar als qui no són “els de sempre”
Canvi d'aires setembre-octubre