lunes, 26 de octubre de 2015

Nens i nenes!!!!: “Di gracias con una foto”

Concurs de fotografia d'Infància Missionera 

Amb motiu de la Jornada d'Infància Missionera 2016, que porta el lema “Gràcies”, l'Obra Pontifícia d'Infància Missionera a Espanya convoca el concurs de fotografia “Di gracias con una foto”.
És un concurs que proposa als nens de 6 a 12 anys a compartir, mitjançant d'una fotografia digital, la seva manera d'expressar el donar gràcies. Es tracta de reflectir els instants, convertits en imatges, en els quals ens sentim agraïts per tot allò que ens envolta, que tenim o vivim. Són vàlides fins i tot les fotografies fetes amb el mòbil.
Els participants han d'enviar una fotografia, en format digital, presa durant l'any 2015, juntament amb un breu text explicatiu sobre la imatge, de 3 línies com a màxim, i les dades personals (nom de l'autor, edat, col·legi i domicili), al correu electrònic: infanciamisionera@omp.es.
IMPORTANT: En fer l'enviament és imprescindible que s'indiqui en “Assumpte” el nom de la diòcesi a la qual pertany el concursant.
El període de participació està obert des del 19 d'octubre fins a l'1 de desembre del 2015.
Els guanyadors es donaran a conèixer el 23 de gener de 2016.
Hi haurà tres guanyadors:

  • el primer premi rebrà un ordinador personal;
  •  i el segon i tercer classificat: un llibre electrònic cadascun.
“El papa Francesc en la seva Encíclica ‘Laudato si’ ens recorda lo bonic que és el nostre món. En el que veiem un munt de coses per les quals donar gràcies. El sol que ens dóna llum, l'aigua que ens ajuda a viure millor, els aliments, els animals… Però a més podem donar les gràcies per tenir uns pares que ens estimen i cuiden, germans, avis, professors, amics… Aquest ‘gràcies’ és el que han d'expressar les fotografies”, expliquen des del Secretariat d'Infància Missionera.

Es pot accedir a les bases del concurs a través de la pàgina:
BASES EN CATALÀ
BASES EN CASTELLANO
OMPRESS-MADRID (21-10-15)