• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

jueves, 12 de mayo de 2016

Publicació Tarragona Missionera: Canvi d'aires maig-juny

CANVI D’ESTRETÈGIA?

"Per fi hem trobat la fórmula? Doncs sembla que sí. Mirar com ho han fet els primers i imitar-los. Perquè quan passa temps i temps sembla que es va viciant i com astuts anem a mirar el fundador que “aquets sí” que ho va fer bé.  
De fet si mirem els primers cristians sabem allò de estimar-se, pregar i aprendre de l’ensenyament dels apòstols. I ens sembla que ja està! Com que ja intentem estimar-nos i anem a missa potser ja hem complert.  Ah! També fem caritats el dia que toca.  I aquí ens quedem.
A veure. Quan una comunitat s’autosatisfà fins i tot pot embafar-se. O quedar-se mirant-se el melic.  Per això convé “canviar d’aires”, és a dir fer descobertes de noves maneres de fer. No parar de fer ofertes, de fer propostes i  per tant d’obrir escletxes en tots els àmbits: petits, avis, malalts, universitaris, científics...  I hem de dir “Sou els meu deixebles i ensenyeu “tot els que us he dit”.  I quan diem tot diem també a tothom. 
Viure com evangelitzadors vol dir fer de Pau i Bernabé: sortir, consolar, confortar la fe, animar als nous, recordar als de sempre que s’han de mantenir fidels. Tot pregant.   Si cada col·lectiu busca noves maneres, cal pensar com tenim un Mestres d’estratègia: els qui obren camins sense tenir por de dir la veritat: Déu t’estima, estàs salvat, viu estimant i uneix-te a la colla els seus amics.

Si som valents haurem de resistir la veritat i reconèixer que estem com anestesiats quan ens quedem amb els “manteniment còmode del de sempre”.  Crear, imaginar, proposar, oferir... és més que uns estratègia: és l’essència de l’Església vida, dinàmica que vol dir plena de l’Esperit"


Per llegir la publicació complerta de Tarragona Missionera cliqueu: CANVI D'AIRES MAIG-JUNY 2016