• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 13 de enero de 2017

L'esforç dels nens d'Infància Missionera

Lema i materials Jornada Infància Missionera: SEGUEIX-ME

“SEGUEIX-ME”. És la tercera etapa del recorregut missioner proposat per als anys 2015-2018. Després de descobrir la Bona Notícia que tots som fills de Déu, amb el lema “Jo sóc un d'ells” (2015), es va iniciar als nens en la necessitat d'agrair tot el que estan rebent, amb l'expressió “Gràcies” (2016). En aquest tercer tram, Jesús crida a seguir-lo, a assumir un estil de vida conforme al seu exemple. Infància Missionera es converteix així en una escola d'aprenentatge per als nens. 

“SEGUEIX-ME”. En contemplar el rostre i sentir la tendresa de la mirada de Jesús, els nens escolten amb atenció la invitació a ser el millor dels seus amics. Es tracta que els petits sentin aquesta invitació i responguin amb promptitud.


CARTELL

Una “escala” amb els esglaons que marquen les lletres de la paraula “Segueix-me”. La pujada és laboriosa, com es reflecteix en el rostre dels nens que estan escalant. Per arribar a la meta cal esforçar-se i ascendir a poc a poc. Encara que aquest esforç és individual, el recorregut es fa en companyia dels altres nens del món.

Els nens que pugen representen als nois i noies d'Infància Missionera, un servei de l'Església que els ajuda a descobrir que ells poden ser també missioners. Amb la motxilla de les seves vides a l'espatlla i integrats en els petits grups d'aquesta Obra, dibuixen la bella imatge dels qui s'han posat en camí seguint a Jesús.

OBJECTIUS

Iniciar en els nens l'experiència de seguir a Jesús, posant les trepitjades sobre les seves petjades.

Suscitar en ells una disposició a sortir de si mateixos, per descobrir la bellesa de caminar junts en els grups d'Infància Missionera.

Implicar-los en activitats promogudes en la parròquia o en el col·legi amb motiu de la Jornada d'Infància Missionera, i també al llarg de l'any, per ajudar als nens més necessitats.

Motivar als educadors, catequistas i pares perquè facilitin als més petits la seva participació, com a protagonistes, en el corrent de solidaritat missionera que promou aquesta Obra Pontifícia.

MATERIALS EN CATALÀ
Aquí teniu els materials per les vostres classes de religió o sessions de catequesi:
Per materials en llengüa castellana cliqueu a: www.infanciamisionera.es