• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 31 de octubre de 2017

Publicacions missioneres Novembre-Desembre


Ja teniu a la vostra disposició les publicacions missioneres pels mesos de Novembre i Desembre que des de la Delegació de missions es publiquen.
En el Canvi d'aires trobareu informació del Projecte Esttela, un agermanament entre les Escoles de la Fundació Sant Fructuós de Tarragona i la comunitat educativa a Trujillo, Honduras; informació sobre el proper concurs per la campanya d'Infància Missionera de còmics i molt més...

També posem a la vostra disposició l'"Estic malalt i sóc missioner". Donat que aquests dies tenim molt presents als sants que ens han precedit i als difunts compartim un breu text, d'aquesta publicació; que ens pot servir per reflexionar
«L'Esperança i l'Alegria» és la que trobo adequada per fer-ne conversa en aproximar-se la festivitat de tots els Sants en aquest mes de Novembre.
Com dic, en començar Novembre, mirant-lo des dels ulls deel nostre ritual en seguir la fe que hem escollit; el mateix dia 1, celebrem la festa de Tots Sants... Amb sentit optimista i esperançat des del projecte de Déu, viscut i predicat per Jesús. «La promesa d'una nova vida». Una vida amb ell, essent que tots ens fem un, amb els companys, anomenats germans. També de tots els Sants i Santes que ja gaudeixen de la presència del Pare, Déu, i en què d'igual manera, hi som cridats tots nosaltres.

És en les benaurances i també seguint el fer de Jesús en l'Evangeli, on ens és transmès el retrat de què ha de ser el nostre model a seguir, fent-nos de guia per a arribar a la presència de Déu. Aquesta seria la proposta de vida «optimista», una vida esperançada i alegre.
Crec que és allò que se'ns proposa i reflecteixen la vida d'un Sant! El dia 1 parlem de tots els Sants, també d'aquells que encara no han sigut reconeguts com a tal des de l'Església i no tenen dia propi que els celebri, una celebració alegre.

Passem al dia 2, on recordem les persones amb les que hem conviscut al llarg dels anys i hem estimat i que recordar-les sovint ens causa tristesa i dolor, junt amb d'altres situacions com l'enyorança...
L'Evangeli ens allibera d'aquests sentiments i ens parla d'uns altres. Des de la comparació amb el pas de la foscor de la nit al matí de Pasqua. Un instant. La resurrecció."
Publicacions OMP: Malalts missioners i Enfermos Misioneros