• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 22 de marzo de 2019

Testimoni de fe i d'entrega: Marià Mullerat i Soldevila

"Marià Mullerat va ser per sobre de tot un cristià i mai va renegar de la seva fe. Nosaltres, a partir del seu exemple, també som cridats, allà on sigui, a donar un testimoni coherent de la nostra fe" 

P. Pere Cardona, jutge delegat de la Causa de canonització de Marià Mullerat i Soldevila

Arquebisbat de Tarragona, Beatificació, Vocacions Natives, Vocaciones Nativas, Obra San Pedro Apóstol
La Catedral de Tarragona, acollirà demà dissabte, per primera vegada, una beatificació.
Aquest dissabte, dia 23 de març, a les onze del matí, tindrà lloc a la Catedral la celebració de beatificació del Dr. Marià Mullerat i Soldevila, laic i pare de família, mort l’any 1936 a Arbeca per odi a la fe. La celebració serà presidida pel cardenal Angelo Becciu, prefecte de la Congregació per a les Causes dels sants. Aquesta serà la primera celebració de beatificació que la Catedral de Tarragona acull al llarg de la seva història.

Com a delegació de Missions ens unim a aquesta celebració de l'Església de Tarragona tot recordant les beques missioneres de l'obra Sant Pere Apòstol que porten el seu nom.
Arquebisbat de Tarragona, Beatificació, Vocacions Natives, Vocaciones Nativas, Obra San Pedro Apostol

- Marià Mullerat i Soldevila, 1a, Beca n. 345 creada al 2012
- Marià Mullerat i Soldevila, 2a, Beca n. 391 creada al 2016


Què són les beques per a Vocacions Natives?
Les beques d'estudi per a les vocacions dels territoris de missió són una modalitat d'ajuda a la formació espiritual, acadèmica i pastoral de les vocacions natives, que l'Obra de Sant Pere Apóstol ofereix als qui volen ajudar a sostenir les necessitats dels seminaris i noviciats dels territoris de missió.

De ben segur que el beat, com a bon cristià, intercedeix pels fruits vocacionals d'aquestes beques i de totes les creades amb la finalitat d'ajudar a les vocacions en els països de missió que són testimoni coherent de la fe, com ho va estar ell mateix.
---------
TESTIMONIO DE FE Y DE ENTREGA: MARIÀ MULLERAT Y SOLDEVILA
"Marià Mullerat fue por encima de todo un cristiano y nunca renegó de su fe. Nosotros, a partir de su ejemplo, también estamos llamados, allá donde sea, a dar un testimonio coherente de nuestra fe" 
P. Pere Cardona, juez delegado de la Causa de canonización de Marià Mullerat y Soldevila

La Catedral de Tarragona, acogerá mañana sábado, por primera vez, una beatificación.

Este sábado, día 23 de marzo, a las once de la mañana, tendrá lugar a la Catedral la celebración de beatificación del Dr. Marià Mullerat y Soldevila, laico y padre de familia, muerto en 1936 en Arbeca por odio a la fe. La celebración será presidida por el cardenal Angelo Becciu, prefecto de la Congregación para las Causas de los santos. Esta será la primera celebración de beatificación que la Catedral de Tarragona acoge a lo largo de su historia.

Como delegación de Misiones nos unimos a esta celebración de la Iglesia de Tarragona recordando las becas misioneras de la obra San Pedro Apóstol que llevan su nombre.

- Marià Mullerat y Soldevila, 1.ª, Beca n. 345 creada en 2012

- Marià Mullerat y Soldevila, 2.ª, Beca n. 391 creada en 2016

¿Qué son las becas para Vocaciones Nativas?

Las becas de estudio para las vocaciones de los territorios de misión son una modalidad de ayuda a la formación espiritual, académica y pastoral de las vocaciones nativas, que la Obra de San Pedro Apóstol ofrece a quienes quieren ayudar a sostener las necesidades de los seminarios y noviciados de los territorios de misión.

A buen seguro que el beato, como buen cristiano, intercede por los frutos vocacionales de estas becas y de todas las creadas con el fin de ayudar a las vocaciones en los países de misión que son testigo coherente de la fe, como lo fue él mismo.