• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

jueves, 11 de noviembre de 2021

TU ETS LLUM PER AL MÓN

CONCURS INFÀNCIA MISSIONERA 2021

Quan els seus pares van presentar al Nen en el temple, sent aquest un nadó, Simeó el va reconèixer com “llum que es reveli a les nacions”. Ple d’Esperit Sant, aquell ancià fou capaç de percebre la presència del Messies.

També els missioners, plens de Déu per la pregària, porten al món la llum de Jesús, que il·lumina la vida de les persones i dels pobles. Nosaltres, com ells, estem cridats a fer brillar davant de tothom la llum de Crist.

CONVOCATÒRIA:


Amb motiu de la celebració de la Jornada de Infància Missionera 2022, amb el lema “Amb Jesús a Jerusalem. Llum per al món!”, Obres Missionals Pontifícies i el Secretariat d’Infància Missionera convoquen el concurs: “Tu ets llum per al món” perquè els nens mostrin com ells són capaços de transformar la societat mitjançant les seves accions. Elaborant un dibuix en el que mostrin de quina forma són ells llum per a la resta.

 QUI POT PARTICIPAR?

 Nens i nenes de 6 a 12 anys.

-          La participació és individual

Categoria 1: Nens-es de 1r a 3r de primària

Categoria 2: Nens-es de 4rt a 6è de primària

-          Els dibuixos d’ambdues categories s’ha de presentar en format DIN A4

Cada participant ha d’estar representat per un responsable major d’edat –professor, catequista o pares- que presentaran el treball dels nens de l’escola, parròquia o família.   


CONTINGUT I ELABORACIÓ:

Els concursant presentaran un dibuix en el que expliquin amb creativitat com son ells “llum per al món” i quin paper juga Jesús en aquesta forma de comportar-se.

L’elaboració del treball pot ser analògica o digital. Es poden utilitzar mitjans tradicionals (llapis de colors, retoladors, ceres, ....) i també tècniques digitals.

 

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ:

1.       Cada participant podrà presentar un únic treball

2.       Cada treball ha de presentar-se acompanyat de la fitxa d’inscripció adjunta aquestes bases.

3.       El format del treball a presentar serà DIN A4 en format físic i original.

 

ENTREGA DELS TREBALLS:

L’entrega es farà a la Delegació de Missions de la diòcesi dels participants de forma presencial o per correu. Consulta el directori de delegacions diocesanes de missions a

www.omp.es/delegaciones

En la cas de la nostra diòcesi, cal presentar els treballs a:


Delegació diocesana de Missions de Tarragona

Pla de Palau, núm. 2

43003 Tarragona

Horari: de 9:00 a 14:00


El treball ha d’enviar-se o entregar-se amb la fitxa d’inscripció del concurs. La delegació diocesana serà qui farà arribar els treballs finalistes a la Direcció Nacional d’OMP. No s’admeten enviaments individualitzats dels participants a la Direcció Nacional d’OMP.

 

CALENDARI DE PARTICIPACIÓ


FASE DIOCESANA

Els treballs podran enviar-se a la delegació de missions des de 22 de novembre de 2021 fins al 17 de gener de 2022 (data límit de recepció dels treballs). El jurat diocesà de la delegació de Missions escollirà dos dibuixo guanyadors per a cada categoria que passaran, com finalistes, a la fase nacional. Les delegacions diocesanes de missions enviaran aquests treballs finalistes a la Direcció Nacional de les OMP abans del 1 de febrer de 2022.

 

FASE NACIONAL

Un jurat compost per membres especialitzat escollirà el dibuix guanyador de cada categoria abans del dia 14 de febrer de 2022.

Els noms del guanyadors es faran públics a través de la pàgina web de les OMP (www.omp.es). Un cop publicats els guanyadors, es concertarà amb ells la data de l’entrega dels seus respectius premis.

 

PREMIS

PRIMER PREMI

El dibuix guanyador de cada categoria rebrà com a premi una Tables així com ser la portada o contraportada de la revisto Gesto en l’edició d’estiu 2022 i una plaça de participació gratuïta en el Campament d’Infància Missionera 2022. L’entrega del premi es realitzarà en el marc d’un esdeveniment d’Infància Missionera que es celebri a la teva diòcesi, sempre que sigui possible.

 

SEGON I TERCER PREMI

Els dibuixos que quedaran en segon i tercer lloc rebran com a premi uns auriculars Bluetooth per a cada classificat.

Els finalistes de la fase diocesana rebran un diploma de la Secretaria General de l’Obra Pontifícia de la Infància Missionera i una subscripció gratuïta a la revista Gesto durant l’any 2022.

 

CONDICIONS LEGALS

La participació en el concurs suposa acceptar aquestes bases i la inapel·lable decisió dels jurat. Obres Missionals Pontifícies es reserva tots els drets sobre les obres presentades en la fase nacional pel seu posterior ús. L’acceptació d’aquestes bases implica que el participant autoritza que, en cas de resultar guanyador, els seus treballs siguin publicats a la web d’infància missionera així com que se li facin fotografies –susceptibles de ser publicades en mitjans- durant l’entrega de premis.