• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

sábado, 18 de marzo de 2023

La missió en el cor

Trobada Missionera de Joves

Trobada missionera de joves 2023
Amb el lema “Carismes missioners” del 21 al 23 d'abril tindrà lloc en el Real Centre Universitari María Cristina d'El Escorial, la XIX Trobada Missionera de Joves, a la qual estan convidats tots aquells que sentin la inquietud missionera i tinguin la missió en el cor o hagin participat en experiències temporals en la missió.

Aquest esdeveniment missioner per a joves se centrarà en les diverses maneres i camins de la cooperació missionera. Són els carismes missioners, especialment els carismes de la missió ad gentes, vies a la participació dels joves en la missió universal de l'Església. La idea d'aquesta trobada sorgeix de la celebració l'any passat dels centenaris de les Obres Missionals Pontifícies, que va portar a una presa de consciència de la importància dels diferents carismes missioners dins de l'Església. D'aquí, l'objectiu que anima aquesta trobada, que no és un altre que fomentar l'esperit, la consciència i la cooperació sigui espiritual, material o personal dels batejats, especialment dels joves. En aquesta trobada es vol constatar, una vegada més, com els joves ja participen d'una manera activa i compromesa en la missió de l'Església, alhora que es busca fomentar i donar suport al seu actual compromís missioner i donar a conèixer noves maneres de cooperar amb la missió.

Trobada missionera de joves 2023
La trobada començarà el divendres 21 d'abril després del sopar, amb l'acolliment. El dissabte 22 al matí es dedicarà a una dinàmica per a conèixer diferents carismes missioners, seguida de l'adoració eucarística. A la tarda hi haurà una taula rodona de testimoniatges missioners que mostrin l'experiència concreta d'alguns carismes missioners, es coneixerà la tasca de coordinació d'aquests carismes que realitza el Servei Conjunt d'Animació Missionera (SCAM) i acabarà amb la pregària del rosari missioner. A la nit s'oferirà als qui vulguin participar un “foc de campament” en el qual compartir experiències missioneres, música i amistat. El diumenge 23 al matí estarà dedicat a conèixer a fons la nova plataforma digital missionera per a joves Supergesto i a posar-la a la disposició dels joves per a la difusió de les seves experiències, carismes, grups, etc. El programa de la trobada es pot veure aquí.

Poden participar en aquesta trobada joves menors de 35 anys interessats en l'activitat missionera de l'Església i grups de joves que participen en experiències missioneres temporals. Per a inscriure's la Conferència Episcopal Espanyola ha habilitat aquest enllaç.

OMPRESS-MADRID (16-03-23)