• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 17 de marzo de 2023

Via Crucis per a infants missioners

Els infants acompanyen a Jesús en el seu pas de la mort a la resurrecció

Via Crucis missioner
Amb l'objectiu d'acostar la Passió del Senyor als més petits, Obres Missionals Pontifícies ha elaborat un material amb la celebració del Viacrucis per a infants missioners, unint oració, il·lustració i emoció.

Es tracta d'un material gratuït que, en aquesta quaresma, pretén arribar als col·legis i parròquies que desitgin utilitzar-lo. Amb oracions i tenint molt presents a tots els infants del món, els més necessitats i als missioners que els acompanyen, el Viacrucis recorre, amb aquest cor obert als altres, les 14 estacions o moments de la Passió de Jesús. Des que va ser condemnat a mort, fins a la seva sepultura. A més, el material ha estat il·lustrat per Pablo Rosendo, l'il·lustrador de capçalera de la revista Gesto.

Un material adaptat als infants de 6 a 12 anys que intenta parlar al cor dels petits per a fer-los comprendre l'increïble amor que Jesús sent per cadascun d'ells. Mostrar que, amb la seva oració, s'uneixen al sofriment de Jesús i al de tots els infants del món. Quan resem el Viacrucis, Jesús els convida a canviar el seu cor per a estimar com només Ell sap estimar. Els convida a ser infants missioners.

Cada estació comença amb una jaculatòria, després escoltem un passatge de l'Evangeli, un text bíblic o històric i una petita meditació. L'estació acaba amb una oració i la petició final. Entre la meditació i l'oració és bo fer un moment de silenci. A més, entre una estació i una altra, podem escoltar la cançó corresponent a cadascun dels passos en l'àlbum “Passió” de Hakuna.

En definitiva, una eina per a celebrar la passió de Jesús durant la quaresma amb els més petits.

Descarregar el material aquí