• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 16 de abril de 2021

Oportunitat per a pregar i fer costat a les vocacions d'aquí i d'allí.

Jornada mundial de Pregària per les Vocacions i Jornada Vocacions Natives

Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions i Jornada Vocacions Natives
Aquesta pregunta del Papa Francesc, “Per a qui sóc jo?”, és el lema i la inspiració de la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions i de la Jornada de Vocacions Natives que l'Església celebra el pròxim 25 d'abril, una oportunitat per a pregar i fer costat a les vocacions d'aquí i d'allí.

I per a això s'ha habilitat una pàgina web dinàmica, amb testimoniatges propers dels qui han respost a la pregunta existencial del Papa, que és la pregunta que tot seguidor de Crist hauria de fer-se. 

A http://paraquiensoy.com/, es trobaran els vídeos testimoniatges de dones i homes que saben per a “qui” són, a més del missatge del Papa per a aquesta jornada, materials diversos i, també, com col·laborar amb les vocacions dels països de missió. Mitjançant de l'Obra Pontifícia de Sant Pere Apòstol, una de les quatre Obres Missionals Pontifícies, centrada en les vocacions natives, es podrà donar suport i suport a tants joves que tenen clara la resposta a la pregunta, però necessiten recursos materials per a fer que la seva resposta sigui una realitat.

A través del canal de Youtube de la jornada, dissabte 10 d'abril, es va presentar la cançó per aquesta jornada, del grup Hakuna. 


A nivell general, el dimarts 20 d'abril a les 10:00h serà la roda de premsa i, la vigília de la jornada, el dissabte 24 d'abril tindrà lloc una Vigília de pregària per les vocacions. El 25 d'abril la retransmissió de la Santa Missa des de la 2 de TVE a partir de les 10:30h, permetrà a tots els fidels, que no puguin assistir presencialment a l'Eucaristia d'aquest diumenge, unir-se en la pregària comuna de l'Església per les vocacions.

Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions i Jornada Vocacions Natives
El Papa Francesc en la seva exhortació apostòlica Christus vivit, després del sínode dedicat als joves, era clar, en plantejar la pregunta: “Moltes vegades, en la vida, perdem temps preguntant-nos: ‘Però, qui sóc jo?’. I tu pots preguntar-te qui ets i passar tota una vida buscant qui ets. Però pregunta't: ‘Per a qui sóc jo?’. Ets per a Déu, sens dubte. Però Ell va voler que siguis també per als altres, i va posar en tu moltes qualitats, inclinacions, dons i carismes que no són per a tu, sinó per a uns altres”. En aquesta jornada del 25 d'abril es vol demanar a Déu que susciti aquesta pregunta en cors joves i generosos.


A nivell de l'Arquebisbat de Tarragona, conjuntament amb les delegacions de Vocacions, de Vida Consagrada i també hem convidat a la delegació de laics i família, estem treballant en diferents recursos per celebrar conjuntament aquesta jornada. Però ja us podem avançar que el 


- proper 25 d'abril, a les 19h a la Catedral de Tarragona, celebrarem una pregària per les Vocacions i les Vocacions Natives.