• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 22 de septiembre de 2021

Els joves protagonistes del DOMUND

"Explica el que has vist i sentit" (Fets 4, 20)

La Jornada Mundial de les Missions que se celebra el 24 d'octubre tindrà un toc juvenil ja des del vídeo de la campanya en el qual els protagonistes són joves. Però no serà l'única novetat del Domund, el nom amb què es coneix aquesta jornada missional.

Enguany, amb el lema “Explica el que has vist i sentit” Obres Missionals Pontifícies (OMP) continua reforçant la seva proposta digital amb el llançament de la pàgina www.domund.es i la segona edició de la carrera virtual del Domund. A més, en el vídeo d'enguany diversos joves que han tingut experiències missioneres expliquen el que ells han vist i sentit.

El vídeo del Domund enguany està protagonitzat pels joves. Javier López-Frías, Toni Miró, Patricia Ruiz, Ana Zornoza i Luisa Moreno, cinc joves de diferents llocs d'Espanya, que comparteixen un mateix sentiment, el seu afecte per la missió. 



Tots es van decidir a transmetre les seves experiències missioneres tal com indica el lema del Domund. Mitjançant els seus testimoniatges expressen la riquesa personal que la missió ha significat per a ells en diferents localitzacions de Sud-Amèrica i Àfrica.

OMP llança una nova versió de la pàgina www.domund.es que permet conèixer aquests testimoniatges i els d'altres joves. “Si volem explicar el que hem vist i sentit… què millor que els joves perquè ens ajudin a fer-ho? Molts joves han tingut la sort de compartir algun temps amb els missioners i volen fer-nos partícips del que han viscut i el que han sentit. Aquest vídeo és només una petita mostra d'això”, explica José María Calderón, director nacional de OMP. La web també presenta les novetats més importants del Domund 2021, entre les quals destaquen les activitats de “El Domund al descobert” a Castella-la Manxa. Entre elles, el pregó del Domund a càrrec del xef Pepe Rodríguez, jurat del programa “MasterChef España”, que tindrà lloc el dijous 21 d'octubre.

Tota la informació i la manera d'inscriure's en la segona edició de la carrera virtual “Corre pel Domund” (enguany amb la novetat d'una samarreta commemorativa), es troba també en la pàgina web del Domund.

Finalment, a través de www.domund.es també podran col·laborar les persones que vulguin ajudar a l'Església en els territoris de missió, encomanats a la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles, i promoure les vocacions missioneres en el món. Referent a això, el director de OMP expressa que “gràcies a Déu, tothom ha sentit parlar del DOMUND a Espanya… però realment entenem el que som capaços de fer si participem en aquesta jornada missionera? Aquesta landing page vol fer visible el que tanta gent està fent possible gràcies a la seva aportació, amb l'oració, i amb l'oferiment”.

Tots els materials en llengua catalana els podeu trobar en aquest enllaç.