miércoles, 24 de julio de 2013

Jornades Mundials de la Joventut 2013.


En l’any de la Fe, durant aquesta Setmana de Juliol més de dos milions de Joves Cristians d’arreu del món es trobaran a la capital de Brasil per no deixar perdre una d’aquelles oportunitats especials que sorgeixen en la vida, per aprofitar aquelles experiències que et toquen el cor i a traves de les quals cadascú referma el seu itinerari personal de fe.


A Rio, aquests joves trobaran, tal i com vam sentir a la darrera trobada de joves missioners de Madrid, al mes d’abril (recordant les marques de la darrera JMJ, la de Madrid 2011: veure com hi ha joves, que són cristians i són normals, que viuen des de la fe plens d’alegria, reconèixer la carícia de Déu en l’acollida de les comunitats i famílies, o sentir la pau després d’una confessió o sentir-se escoltat desprès d’una oració).
També es va parlar de com ensenyen els pobres en experiències de missió des de la senzillesa i els somriures, en com es rep més del que es dona, i en com compartint la fe, canvies la manera de entendre la teva pròpia vida.

Doncs bé, en aquesta Setmana, es barregen tots aquests matisos, joventut, missió, fe, al cor de Llatinoamérica, amb l’afegit d’un primer gran esdeveniment internacional del nou papa Francesc, que ja ha tingut temps d’escriure una encíclica, amb molta reflexió missionera...
 

Des de les OMP no han deixat perdre la oportunitat i han enviat 3 representats de Joves espanyols.
Una de ells és Blanca Serres Marco, que és una jove de Tarragona que col·labora amb la Delegació Diocesana de Missions.

Per aquest motiu li han fet algunes entrevistes i li han demanat alguns articles.Fem un recull de Premsa en aquest blog dels seus espais:

1.- Catalunya Cristiana:

b) La nostra primera JMJ 26 de Juny
c) Tinc un email 9 de juliol
e) Bem  Vindos!! 21 de Juliol
f) Cristo nos envia: "Sejam missionários!" 27 de Juliol


2.- Diari de Tarragona:

b) Diumenge 21 de Juliol

Podeu estar informats de les JMJ a traves dels nostres perfils de Facebook i Twiter, també dels espais que ha creat OMP amb aquesta finalitat:

2.-Twitter de OMP: https://twitter.com/omp_es  con el hastag #Rio2013