• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

lunes, 29 de julio de 2013

La revista Misioneros ens convida a un estiu diferent




Què fer aquest estiu? Missioners Tercer Mil · lenni ens convida a les seves pàgines centrals a tenir una experiència missionera durant els mesos estivals. Una trobada amb Déu, a través dels més necessitats, que deixa empremta profunda en el cor de qui s'anima a agafar un vol amb destinació a un país de missió.


"Quan la missió et canvia la vida" és el títol del reportatge que presenta testimonis com el de Laura López, l'experiència a Hondures li va servir per aprendre, "com si fos una nena de cinc anys, què signifiquen realment termes com vida, justícia , dignitat i fe ". 






No és l'únic cas, també es podrà gaudir del viscut per Pedro Jara a l'Índia, Miguel Ángel Pereda i Marisa López a Bolívia, Paula Pascual a Perú, Efraïm Cervantes al Brasil o José Joaquín Tárraga a Bolívia.
L'editorial s'endinsa en els 100 dies i cap nit viscuts pel papa Francisco en aquest començament del seu pontificat en què ha captivat el món amb el seu estil senzill, auster i afectuós, amb el seu desig d'una Església pobra i per als pobres; i amb la seva habilitat per injectar en els fidels bones dosis d'il · lusió i estímul evangelitzador.


Els mateixos efectes que viu Brasil de la Jornada Mundial de la Joventut davant la visita del Sant Pare. Sota el títol "Pere torna al Brasil", Missioners presenta un extens reportatge en el qual se'ns revelen els detalls més significatius d'aquest retrobament del primer Papa llatinoamericà amb el seu continent.
Finalment destacar la "Tribuna" del director nacional d'OMP, Anastasio Gil, sobre l'encíclica Lumen fidei, l'article del pare blanc Mikel Larburu sobre com conjurar les nostres pors davant la presència musulmana a les nostres societats, o la presentació, a la nostra secció de " Cultura ", del
I encara hi ha més a les nostres seccions de "L'observador", "Així va el món", "Entrevista", "Animació Missionera", "Carisma", "Al objectiu" i "Missió viva".


http://www.revistamisioneros.es
http://issuu.com/omp.es/docs/misioneros137