viernes, 2 de agosto de 2013

Curs de Evangelització Missionera


La formació per a la Evangelització i la Missió és objectiu fonamental de les Obres Missionals Pontifícies i de la Càtedra de Missionologia de la Universitat Eclesiàstica Sant Dámaso. Per aquest motiu s'oferta de nou el Curs de Evangelització Missionera per al curs 2013/2014El Curs de Evangelització Missionera respon a una autèntica necessitat de l'Església, de les comunitats cristianes i de molts batejats que volen aprofundir en els continguts essencials de la fe per poder transmetre-la i testimoniar amb esperit missioner.


Per això és una gran alegria presentar el Curs d'evangelització missionera del proper any acadèmic 2013/2014. En ell es donaran algunes novetats, tot i que l'estructura de les assignatures no canvia. Però l'experiència acumulada al llarg d'aquests anys és un important bagatge que fa que el Curs vagi perfilant millor els seus objectius i els mitjans.

Els nous alumnes s'aprofiten de l'experiència acumulada al llarg d'aquests anys pels professors que imparteixen les assignatures. A més per a l'any vinent està previst fomentar l'intercanvi d'experiències entre els alumnes i el coneixement més proper de la realitat de la missió amb posades en comú i taules rodones amb missioners.

És una interessant oferta per a aquells que estan interessats en aprofundir en la missió universal de l'Església o aquells agents de pastoral que desitgen una formació teològica amb orientació missionera.

Més informació a:
http://www.omp.es/OMP/formacion/catedracursoEM.htm
http://www.sandamaso.es/teologia_catedras_especiales.php?id=904

El termini de matrícula és de l'1 al 30 de setembre
Secretaria de la Universitat Eclesiàstica Sant Dámaso:
c / Jerte 10, 28005 Madrid.
secretaria.alumnos @ fsandamaso.es
Telèfon: 91 364 40 10