miércoles, 22 de enero de 2014

Infància Missionera a Televisió Espanyola


El programa "Últimes preguntes" de Televisió Espanyola va dedicar el seu espai del 19 de gener a la Infància Missionera .La conductora del programa , Mariángeles Fernández va entrevistar al delegat de Missions de Ciutat Real , Damià Díaz , el director d'Obres Missionals al Líban , el sacerdot Paul Karam , ia la Secretaria d'Infància Missionera en aquest país , Res Hajjar .


El delegat de Missions de Ciutat Real va comentar que totes les diòcesis treballen en la Campanya de Missionera i va destacar la trobada que va tenir lloc a la seva i que va reunir a Tomelloso a 1.800 nens . El delegat va atribuir l'èxit a què es dóna " el protagonisme als nens" .

Per la seva banda, Karam va dir que El Líban és "un petit país , d'una veritable espiritualitat i esperança" i recordant paraules del beat Joan Pau II adreçades a aquest país , va afegir que el Líban té "un missatge per a Orient i Occident d'espiritualitat , de solidaritat , de ser cristià en aquest món que canvia " .

Finalment , la secretària d'Infància Missionera va valorar que des que aquesta Obra Pontifícia començar el seu camí al país , els grups de nens van créixer d'un en 2006 als setze de l'actualitat .

Es pot veure el programa a:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/ultimas-preguntas/ultimas-preguntas-ninos-ayudan-ninos/2327109/