miércoles, 10 de diciembre de 2014

Els nens desitgen a tothom un bon Nadal en nom dels missionersMés de set-cents nens i nenes 'Sembradors d'estrelles' participen en l'acte a la Catedral de Tarragona dijous 11 de desembre a les 15:30 h, presidit per l'Arquebisbe Mons Jaume Pujol Balcells.

Un any més, i de nou a la Catedral, més de set-cents nens i nenes de les escoles de Tarragona ciutat es converteixen en sembradors d'estrelles durant una tarda. Aquesta iniciativa fa més de trenta anys que se celebra a tota l'Arxidiòcesi, és la felicitació de Nadal a tota la ciutat dels "petits missioners" en nom de tots els missioners. Es punt de partida de la Jornada de Infància Missionera que se celebrarà el proper 25 de gener de 2015, amb el lema “Jo sóc un d’ells".
L'acte a l'interior de la Catedral compta amb unes paraules de benvinguda del Sr. Arquebisbe i la presentació a càrrec de la delegada diocesana de Missions Ana González. 
Al presbiteri, els nens representants de cada escola presenten la pregària per cadascú dels continents. Els alumnes portaran el fragment d’estel amb la pregària formant un gran estel, al centre hi haurà una silueta del naixement. La reflexió pregària ens parlarà de la felicitat i la caritat.
A nivell diocesà s'han distribuït més de 50.000 estrelles, un do petit i brillant que es lliura sense esperar res a canvi com la tasca que desenvolupen tots els missioners.
Col•legis que participen:
Mare de Déu del Carme
Sant Pau 
Santa Teresa de Jesús
El Carme
Sagrat Cor
Sant Domènec de Guzmán
Lestonnac – L’Ensenyança
Aquí teniu l'enllaç per veure les fotografies:
FOTOGRAFIES SEMBRADORS D'ESTELS CATEDRAL TARRAGONA-2014