domingo, 7 de diciembre de 2014

Nadal solidari

Un dels nostres joves que participen d’experiències missioneres a Hondures, l’Oscar Millan, forma part de l’Associació Pax Mundo.

És per això que la donem a conèixer i fem difusió d’un acte que el proper 9 de desembre a les 20h a la Sala d'actes de l'Autoritat portuaria de Tarragona, organitzen en col•laboració amb altres associacions. 
L’Associació Pax Mundo ha estat fundada el març de 2014 per un grup de joves universitaris tarragonins, l’associació té la finalitat d’ajudar tant espiritual com materialment aquelles persones que per qualsevol causa es troben al carrer, els sense sostre. Volen escoltar, comprendre i acompanyar, en la mesura del possible, les persones de qualsevol condició i dignitat sense fer cap tipus de discriminació així com estar atents a l’atenció dels malalts, els ancians, els febles, els infants i les persones amb risc d’exclusió social.
Les finalitats de l’Associació són molt clares i queden ben plasmades als seus estatuts. Volen, a més promoure i donar a conèixer l’esperit cristià de l’evangeli i fomentar el proïsme i l’altruisme vers els nostres germans més necessitats, ser un instrument de canvi i esperança en la nostra societat i promoure el voluntariat i l’acció social.
Dins l’associació pretenen engegar diversos projectes. El servei de menjar els diumenges a la nit és el seu principal projecte. A partit d’aquí el que volen és que els transeünts guanyin en qualitat de vida, ja sigui amb la donació de roba o d’objectes personals d’ús diari. L’ajuda i la proximitat a la gent del carrer és el principal objectiu de Pax Mundo.