• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 16 de diciembre de 2014

VISITEU L'EXPOSICIÓ DE CONTES "JO SÓC UN D'ELLS"

La Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona ens acull.

Des de les Delegacions de Missions volem fomentar l'esperit missioner dels nostres nens. Com valorem molt positivament la seva creativitat, aquesta vegada, ho volem veure reflectit en la literatura i és per això que convoquem un concurs literari, conjuntament amb la resta de Delegacions de missions de tota Espanya, amb el títol "Jo sóc un d'ells".

Participen les escoles de primària, a través de la Delegació d'Ensenyament han rebut tota la informació. Parròquies i entitats educatives infantils. El Concurs de contes té la finalitat d’incentivar els valors de la solidaritat i la cooperació entre els nens. 

En realitat, amb l'Obra de la Infància Missionera els nens se senten protagonistes i el seu compromís es converteix en vehicle de solidaritat. El Concurs de contes s'inscriu, per tant, en aquest context d'activitats que condueixen al foment de l'esperit missioner. Amb tot això, la creativitat de la població infantil queda reflectida en aquesta convocatòria que ve a incentivar la cooperació i ajuda a la infància que pateix els greus problemes de l'educació, la salut, la desnutrició o la drogodependència.

La veu del nen és potent, és neta de sentiments, no tenen por... El més important és preguntar-se com podem ajudar aquests nens. Educar en el sentit del deure entre el més petits. 
El nen que participa al Concurs ha de saber que té molta sort, es tracta de posar a prova la seva imaginació. Serà la seva manera real d’ajuda al nen que no té oportunitats.

Teniu la possibilitat de gaudir d’una visita guiada a la Biblioteca durant el mes de desembre amb els vostres alumnes i professors. La reserva de data i horari seria a través de la Delegació diocesana de Missions.

Exposició del Concurs de contes a la Biblioteca del Seminari Pontifici a Tarragona (Sant Pau, 4)
Tothom pot visitar l’exposició del 1 de desembre fins al 16 de gener!!!