sábado, 17 de enero de 2015

Jugant també pots ser missioner

App Infància Missionera:

Obres Missionals Pontifícies ofereix per primera vegada la app Infància Missionera, en la qual els nens podran aprendre a ser nens missioners. Els nens d'Infància Missionera ja poden participar en el joc d'Infància Missionera, servint-se de telèfons mòbils, tablets, ordinadors i pissarres digitals. 

A través de mini jocs, trencaclosques, làmines per pintar, concurs de preguntes i respostes, joc d'habilitat- es podrà iniciar als nens en la convivència amb els nens d'altres continents, aprendran a ajudar a altres nens més necessitats i s'aproparan al treball dels missioners espanyols en els cinc continents.
Aquesta app Infància Missionera està inspirada en el DVD “Jo sóc un d'ells”. Es tracta d'ensenyar-los que els nens d'Infància Missionera formen part d'una mateixa família. D'aquesta forma, s'elimina la idea unidireccional de l'ajuda dels nens rics als nens pobres.
La app Infància Missionera estarà disponible per a la campanya, i durant tot l'any. Per facilitar l'accés a la app des de les pissarres digitals dels col•legis, també es podrà entrar en aquest servei des de l'ordinador.

Si voleu trobar és informació sobre App:

Para descarregar la app Infància Missionera:

Android: 
Disponible en Google Play
O mitjançant: 

Windows:
Pots descarregar l'ejecutable d'aquesta aplicació des del següent enllaç:
Si el teu antivirus et dona problemes: 

Mac:
Ho pots descarregar des de: 
I si no pots jugar, intala: