sábado, 24 de enero de 2015

La Jornada de Infància missionera ja és aquí

Ja fa dies que us anem informant del propera celebració aquest diumenge 25 de gener de la jornada de Infància missionera.
Per aquells que no la conegueu tant us expliquem que, és una institució de l’Església universal per promoure l’ajuda recíproca entre els nens del món. Va nàixer al 1843, per iniciativa del bisbe francès Forbin-Janson, que va convidar als nens de la seva diòcesi a col•laborar amb els nens de la Xina. Des de 1922 té el rang d’Obra Missional Pontifícia, que depèn directament del Papa. En ella participen milers de nens dels cinc continents. Els nens d’Infància Missionera són com una família universal, d’aquí el lema d’aquest any: “Yo soy uno de ellos”.
Els primers protagonistes d’Infància Missionera són els nens. Independentment del seu color de pell, de la seva cultura i del lloc on viuen, tots els nens d’Infància Missionera preguen uns pels altres i s’ajuden amb les seves petites aportacions econòmiques. Al mateix temps, conviden als adults a afegir-se amb la seva col•laboració econòmica i amb la seva pregària i sacrificis. 
Per veure una mostra de com ajudem, us convidem a consultar el link que us facilitem.

I per veure el vídeo de la campanya on d’una manera visual i divertida, els nens expliquen clarament com és sentir-se un d’ells.