• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

jueves, 8 de enero de 2015

Missatge del Papa Francesc sobre la Jornada Infància Missionera

El Papa Francesc recorda el Dia dels Reis: als nens d'Infància Missionera

En el moment de d’àngelus d'ahir, Solemnitat de l'Epifania del Senyor, el Papa Francesc esmentava la celebració de la Jornada Mundial d'Infància Missionera, que té lloc, a tot el món, el dia de l'Epifania.
Però a Espanya aquesta jornada es celebrarà el proper 25 de gener, encara que la seva preparació ja va començar amb els “Sembradors d'Estels” que al desembre van felicitar el Nadal pels carrers de la majoria de les localitats espanyoles. (*)
Amb la presència a la Plaça de Sant Pere de nens d'Infància Missionera – hi havia cartells amb missatges com: els nens d'Infància Missionera resen per tots els nens del món –, el Papa deia: “M'alegra recordar que avui se celebra la Jornada Mundial de la Infància Missionera. És la festa dels nens que viuen amb alegria el do de la fe i resen perquè la llum de Jesús arribi a tots els nens del món. Animo als educadors a conrear en els petits l'esperit missioner. Que no siguin nens i nois tancats, sinó oberts, que mirin al gran horitzó, que el seu cor avanci cap a l'horitzó, perquè neixin entre ells testimonis de la tendresa de Déu i anunciadors de l'Evangeli.
Ens dirigim a la Mare de Déu i invoquem la seva protecció sobre l'Església universal, perquè difongui al món sencer l'Evangeli de Crist, la llum de les gents, llum de tots els pobles. I que Ella ens faci estar cada vegada més en camí; ens faci caminar i que estiguem en el camí atents, incansables i animosos”. 
OMPRESS-ROMA (7-01-15)
(*) - Si voleu veure els nostres sembradors d’estels consultar: 
Sembradors estels a Tarragona