• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 3 de junio de 2015

INTENCIÓ MISSIONERA PEL MES DE JUNY

Intenció missionera del Papa Francesc pel mes de juny

"Perquè la trobada personal amb Jesús susciti en molts joves el desig d'oferir-li la pròpia vida en el sacerdoci o en la vida consagrada", és la intenció missionera o per l'evangelizació que proposa el Papa Francisco per al mes de juny.

Diumenge passat de Pentecosta, el Papa Francesc feia públic el missatge per a la Jornada Mundial de les Missions 2015, centrat en la vida consagrada, en aquest any que l'Església ha dedicat especialment a aquestes dones i homes que han consagrat la seva vida a la missió.

“No pot haver-hi cap concessió sobre això: qui, amb la gràcia de Déu, rep la missió, està cridat a viure en missió. Per a aquestes persones, l'anunci de Crist, en les múltiples perifèries del món, es converteix en la manera de viure el seu seguiment i recompensa els molts esforços i privacions. Qualsevol tendència a desviar-se d'aquesta vocació, encara que sigui acompanyada de nobles motius lligats a les moltes necessitats pastorals, eclesials o humanitàries, no està d'acord amb la crida personal del Senyor al servei de l'Evangeli. En els Instituts missioners, els formadors estan cridats tant a indicar clara i honestament aquesta perspectiva de vida i d'acció com a actuar amb autoritat en el discerniment de les vocacions missioneres autèntiques. 
Em dirigeixo especialment als joves, que segueixen sent capaços de donar testimoniatges valents i de realitzar gestes generoses i de vegades contra corrent: no deixeu que us robin el somni d'una missió autèntica, d'un seguiment de Jesús que impliqui la donació total de si mateix. En el secret de la vostra consciència, pregunteu-vos quin és la raó per la qual heu triat la vida religiosa missionera i mesureu la disposició a acceptar-la pel que és: un do d'amor al servei de l'anunci de l'Evangeli, recordant que, abans de ser una necessitat per a aquells que no ho coneixen, l'anunci de l'Evangeli és una necessitat per qui estima al Mestre”.
OMPRESS-ROMA (1-06-15)