• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 7 de julio de 2015

Concert en benefici dels infants dels pobles d’Hauran, Kalamoun, La Bekaa i els suburbis de Damasc

La Delegació diocesana de Missions organitza concert per a recordar els cristians perseguits i sensibilitzar sobre l'existència de persones com nosaltres que, en diferents llocs del món, afronten des de la fe situacions de dificultat. 

PROJECTE: Títol: Association La Flamme
Tipus de projecte: Extraordinari. Ajuda necessària al projecte: 9.000,00 euros
Finançament per a transports, llibres i material didàctic. Oferir un espai de formació, recreació i suport educatiu per 6.500 nens pertanyents a 61 pobles Hauran, Kalamoun, La Bekaa i els suburbis de Damasc.
La nostra associació, "La flama de Damasc", s'ocupa i finança la formació dels indigents rurals i dels pobres de les afores de Damasc.
Abans de la guerra a Síria, arribàvem a 12 llogarets en l'Hauran, altiplà desèrtic a 60 km de Damasc; 17 a Jebel El Àrab; 4 a la Kalamoun; 27 centres en els suburbis pobres de Damasc, i 4 a la Vall dels cristians. A causa dels incidents, sis centres han tancat. Però la majoria continuen la seva missió malgrat els perills. Tinguin en compte que si la situació millorés, probablement obririen.
Proporcionem assistència humanitària als nostres nens refugiats sirians a Damasc, vinguts de Maloulaa i d'algunes llogarets de Hauan, per proporcionar aliments, medicines i roba, perquè les necessitats són immenses i van augmentar enormement.
Li donem les gràcies en nom de la Flama de Damasc, i en nom dels nens que s'han beneficiat de la seva ajuda i per l'interès que ha mostrat en la nostra "Crida".
Marie Nour Chaccour

Lloc: Centre Tarraconense EL SEMINARI (Sant Pau, 4 a Tarragona)
Dia: Dissabte 18 de juliol a les 20 h
Donatiu-entrada: 10 euros
Les entrades les podran adquirir: Centre Tarraconense El Seminari
Per a col•laborar amb la fila 0 podeu fer la vostra aportació en els comptes:
ES56 2013 3056 0702 1044 5513 CatalunyaCaixa
ES76 2100 0272 3701 0109 3007 Caixa

St. Edmund Arrowsmith Catholic High School. Dir. Abigail Whitfield 
La Coral que ofereix el Concert pertany a l’escola catòlica de la localitat de Wigan, al nord-oest d’Anglaterra, entre Manchester i Liverpool. L’escola integra alumnes d’11 a 16 anys i ha estat reconeguda pels seus departaments de tecnologia i de música. El centre ha estat reconegut com escola de referència en l’àrea de música i són avui Specialist Music College. Aquest estatus ha permès al departament de música créixer els darrers anys i oferir un ampli ventall de cursos i activitats, com a centre de referència.
L’escola St. Edmund Arrowsmith ha pogut desenvolupar nombrosos grups de música com activitat extra curricular: el cor, per exemple, ha crescut notablement de qualitat perquè molts dels seus membres han accedit a classes privades de cant, i altres estudiants han pogut iniciar-se en l’aprenentatge d’instruments, especialment lligat als serveis litúrgics, donada la naturalesa de l’escola. 

Els nens ajuden als nens, els joves alumnes coneixen el projecte i han volgut implicar-se en l’ajuda als nens de Síria de la millor manera, cantant un repertori ben alegre:
Coldplay: Viva la Vida
Take That: Rule the World
Survivor: Eye of the Tiger
Bamboleo
Pharrell Williams: Happy
Swedish House Mafia: Don’t you worry Child
Musical Jeckyll & Hyde: This is the moment
Kay Perry: Roar

El cor va fer la seva primera gira a l’estranger a Praga, l’any 2004, i des de llavors han anat a Itàlia, Espanya i els Estats Units.