viernes, 31 de julio de 2015

Mes d'agost, mes de vacances

Arriba el mes d'agost i per a molts és el mes de vacances, de descans. 

A tots aquells que podreu gaudir de les vacances, que sigui un temps per descansar i carregar "les piles" i per tots aquells que treballeu durant aquest mes, feu de la vostra feina una lloança.
En qualsevol cas, us deixem uns consells pel temps lliure. Apareixen publicats al Full Dominical Arquebisbat Tarragona n. 3415.

"Decàleg per al temps lliure
Us oferim uns breus consells en forma de decàleg per a gaudir del temps que se’ns regala cada matí i, en particular, d’aquest temps d’estiu. L’autor és Mn. Joan Bestard, prevere i pastoralista del bisbat de Mallorca. Diu així: 
Aprofita aquest temps per a:
1. Dialogar i relacionar-te: És l’acció més noble de l’ésser humà a través de la qual un escolta i parla, rep i dóna, creix i consolida l’amistat.

2. Estimar: És l’essència de la vida, que brinda a l’ésser humà sentit i felicitat.

3. Servir: És una actitud que et farà sensible a les necessitats dels germans, t’ennoblirà i t’ajudarà a créixer per dins.

4. Treballar: És el mitjà privilegiat per a realitzar-te, ser útil als altres i construir una societat més justa i humana.


5. Llegir: és una manera de perfeccionar-te amb el saber dels altres.

6. Viatjar: És una activitat que enriqueix perquè entres en contacte amb gent i cultures diverses que et poden complementar.

7. Contemplar la natura: És l’art de Déu, on ell s’ha manifestat amb tota la seva bellesa. Donem-la a conèixer.


8. Meditar: És un exercici necessari per a arribar al més profund del teu cor.

9. Resar: És la manera d’entrar en contacte amb Déu i expressar-li les teves inquietuds, els teus anhels i el teu amor.

10. Avaluar-te a tu mateix/a: És un moment propici per a fer balanç, decidir amb energia el que has de potenciar i corregir."

US DESITGEM A TOTS UN BON MES D'AGOST!!!