• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 16 de septiembre de 2015

Pueblo de Dios: "Destino: Misión Kapawi"

Aquest diumenge 20 de setembre a les 11:30 hores s'emetrà el programa "Destino: Missió Kapawi" al programa Pueblo de Dios per la 2 de TVE

La missió Kapawi està a la vora del rio Pastaza, en l'est d'Equador, en plena selva amazònica. Allí van arribar fa 20 anys les religioses del Corde Iesu i viuen i treballen entre els nadius 'achuar', habitants d'aquesta zona. Obres Missionals Pontifícies, des d'Espanya, recolza aquest treball missioner.

Monsenyor Rafael Cob, missioner burgalès, és el bisbe del Vicariato Apostòlic de Puyo on es troba la missió de Kapawi. En aquest programa l'equip del programa "Pueblo de Dios" va acompanyar a monsenyor Cob durant la seva visita pastoral a aquesta missió.

Un apassionant viatge, avioneta i canoa van ser necessàries per arribar fins a allí, però mereix la pena conèixer la tasca d'aquestes missioneres i missioners que porten la Paraula de Jesús en els més recòndits racons de la selva equatoriana. 

Us deixem un avanç del programa que recordem s'emetrà el diumenge a les 11:30 per la 2 de TVE

 ........

Este domingo 20 de septiembre a las 11:30 horas se emitirá el programa "Destino: Misión Kapawi" en Pueblo de Dios por la 2 de TVE

La misión Kapawi está a orillas del rio Pastaza, en el este de Ecuador, en plena selva amazónica. Allí llegaron hace 20 años las religiosas del Corde Iesu y viven y trabajan entre los nativos achuar, pobladoras de esta zona. Obras Misionales Pontificias, desde España, apoya este trabajo misionero.

Monseñor Rafael Cob, misionero burgalés, es el obispo del Vicariato Apostólico de Puyo donde se encuentra la misión de Kapawi. En este programa el equipo del programa "Pueblo de Dios" acompañó a monseñor Cob durante su visita pastoral a esta misión.

Un apasionante viaje, avioneta y canoa fueron necesarias para llegar hasta allí, pero merece la pena conocer la labor de estas misioneras y misioneros que llevan la Palabra de Jesús en los más recónditos rincones de la selva ecuatoriana. 

Os dejamos un avance del programa que recordamos se emitirá el domingo a las 11:30 por la 2 de TVE 

Avance del programa