jueves, 8 de octubre de 2015

“Un petit gest de misericòrdia, per petit que sigui, pot curar el món”

Tenir misericòrdia.....

 Video Tiritas
Un nen veu en les notícies la guerra de Mali, a l’Àfrica. Li dol veure tant de patiment, i no sap com alleujar-lo. Es dirigeix a la seva habitació i cerca en el mapamundi que té a la paret on ha ocorregut el succés. Sense pensar-ho dues vegades, va col•locant tiretes sobre el mapa, i hi resa al davant.
Aquesta història protagonitza el vídeo promocional del Domund 2015. El curt vol expressar que amb un petit gest d'amor, per minúscul que sigui, es pot transformar la societat actual. Això és el que fan els missioners, que amb la seva entrega gratuïta en llocs inhòspits "posen la seva tireta".
I ho fan de moltes maneres: curen els malalts, celebren els sagraments, eduquen als nens sense recursos, proclamen l'Evangeli, acompanyen en la soledat ...
Amb aquest vídeo, les Obres Missionals Pontifícies volen animar a tothom a unir-se a aquest riu de misericòrdia amb un petit gest. No tots podem marxar a la missió, però sí que podem sostenir-la amb les nostres aportacions econòmiques i les nostres pregàries, per petites que siguin. Tots, posant el nostre petit granet de sorra, podem formar part de la gran tasca dels missioners arreu del món, i sentir-nos...  #YoSoyDOMUND!