• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 13 de noviembre de 2015

Revista Misioneros de noviembre

La misión requiere fuerza y hondura en la oración.

"La vida contemplativa en misión es el tema central del que se ocupa la revista Misioneros de este mes de noviembre. A través del testimonio de varios misioneros y misioneras contemplativos, se comprueba cómo en la misión, además de ser necesaria una labor extenuante para hacer presente el Evangelio con palabra y obras, se requiere de la fuerza y la hondura de la oración para que esta tarea se sostenga. Con razón el título del reportaje apunta a que “La vida contemplativa es el corazón de la misión”.
Burkina Faso y la República Centroafricana –uno de los países que tiene previsto visitar el papa Francisco a finales de mes– son objeto de análisis en la sección “Primer Plano”, ya que estas dos naciones africanas sufrieron a finales de septiembre graves y violentos intentos de desestabilizar los procesos electorales que esperan celebrar próximamente. Dos barcos amenazados con naufragar antes de llegar a puerto.
Tratamiento especial recibe en Misioneros la histórica visita del papa Francisco a Cuba y Estados Unidos. Un recorrido largo y difícil, pero exitoso y sumamente fructífero. Un viaje con valientes mensajes sobre la inmigración, la pena de muerte, los abusos sexuales a menores, el cuidado del planeta..., y también con proféticas denuncias. Francisco se ha mostrado como un auténtico “testigo del amor y la misericordia”.

La entrevista al hermano de San Juan de Dios –congregación que acaba de recibir el Premio Princesa de Asturias de la Concordia– José María Viadero, el testimonio en defensa de la dignidad de la mujer de la religiosa adoratriz Caridad Paramundail, y las secciones de “Cultura” y “En el objetivo”, se añaden, entre otras, a esta apetitosa oferta informativa."
Alfonso Blas director de la revista Misioneros 
-----------
(versió català)

La missió requereix força i fondària en l'oració.
"La vida contemplativa en missió és el tema central del que s'ocupa la revista “Misioneros” d'aquest mes de novembre. Mitjançant el testimoniatge de diversos missioners i missioneres contemplatius, es comprova com en la missió, a més de ser necessàri un treball intens per fer present l'Evangeli amb paraula i obres, es requereix de la força i la fondària de l'oració perquè aquesta tasca se sostingui. Amb raó el títol del reportatge apunta al fet que “La vida contemplativa és el cor de la missió”.
Burkina Faso i la República Centreafricana –un dels països que té previst visitar el papa Francesc a fi de mes– són objecte d'anàlisi en la secció “Primer Plano”, ja que aquestes dues nacions africanes van sofrir a la fi de setembre greus i violents intents de desestabilitzar els processos electorals que esperen celebrar pròximament. Dos vaixells amenaçats amb naufragar abans d'arribar a port.
Tractament especial rep en Misioneros la històrica visita del papa Francisco a Cuba i Estats Units. Un recorregut llarg i difícil, però reeixit i summament fructífer. Un viatge amb valents missatges sobre la immigració, la pena de mort, els abusos sexuals a menors, la cura del planeta..., i també amb profètiques denúncies. Francesc s'ha mostrat com un autèntic “testimoni de l'amor i la misericòrdia”.
L'entrevista al germà de Sant Joan de Déu –congregació que acaba de rebre el Premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia– José María Viadero, el testimoniatge en defensa de la dignitat de la dona de la religiosa adoratriu Caridad Paramundail, i les seccions de “Cultura” i “En el objetivo”, s'afegeixen, entre unes altres, a aquesta apetitosa oferta informativa."